Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1693
Назва: | Підхід до управління якістю продукції на підприємствах харчової промисловості |
Інші назви: | Подход к управлению качеством продукции на предприятиях пищевой промышленности Approach to quality management in the food industry |
Автори: | Траченко, Л.А. Траченко, Л.А. Trachenko, L. |
Бібліографічний опис: | Траченко Л. А. Підхід до управління якістю продукції на підприємствах харчової промисловості / Л. А. Траченко // Економіка розвитку. – 2008. – Вип. №2 (46). - С. 95-98. |
Дата публікації: | 2008 |
Видавництво: | Харківський національний економічний університет |
Ключові слова: | управління якістю конкурентоспроможність продукції пошук оптимальних рішень блок-схема управление качеством конкурентоспособность продукции поиск оптимальных решений блок-схема quality management competitive products the search for optimal solutions block diagram |
Короткий огляд (реферат): | В статті викладено авторський підхід до питань управління якістю продукції, пропонується до впровадження блок – схема ефективного управління якістю на підприємствах харчової промисловості. В статье изложен авторский подход к вопросам управления качеством продукции, предлагается к внедрению блок - схема эффективного управления качеством на предприятиях пищевой промышленности. The author’s approach to the questions of products quality management is considerect, the block-scheme of effective quality management at the food industry enterprises is recommended to the introduction. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1693 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра економіки, права та управління бізнесом |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Підхід до управління якістю продукції на підприємствах харчової промисловості.pdf | 222,81 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.