Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1693
Назва: Підхід до управління якістю продукції на підприємствах харчової промисловості
Інші назви: Подход к управлению качеством продукции на предприятиях пищевой промышленности
Approach to quality management in the food industry
Автори: Траченко, Л.А.
Траченко, Л.А.
Trachenko, L.
Бібліографічний опис: Траченко Л. А. Підхід до управління якістю продукції на підприємствах харчової промисловості / Л. А. Траченко // Економіка розвитку. – 2008. – Вип. №2 (46). - С. 95-98.
Дата публікації: 2008
Видавництво: Харківський національний економічний університет
Ключові слова: управління якістю
конкурентоспроможність продукції
пошук оптимальних рішень
блок-схема
управление качеством
конкурентоспособность продукции
поиск оптимальных решений
блок-схема
quality management
competitive products
the search for optimal solutions
block diagram
Короткий огляд (реферат): В статті викладено авторський підхід до питань управління якістю продукції, пропонується до впровадження блок – схема ефективного управління якістю на підприємствах харчової промисловості.
В статье изложен авторский подход к вопросам управления качеством продукции, предлагается к внедрению блок - схема эффективного управления качеством на предприятиях пищевой промышленности.
The author’s approach to the questions of products quality management is considerect, the block-scheme of effective quality management at the food industry enterprises is recommended to the introduction.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1693
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки, права та управління бізнесом



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.