Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1693
Title: Підхід до управління якістю продукції на підприємствах харчової промисловості
Other Titles: Подход к управлению качеством продукции на предприятиях пищевой промышленности
Approach to quality management in the food industry
Authors: Траченко, Л.А.
Траченко, Л.А.
Trachenko, L.
Citation: Траченко Л. А. Підхід до управління якістю продукції на підприємствах харчової промисловості / Л. А. Траченко // Економіка розвитку. – 2008. – Вип. №2 (46). - С. 95-98.
Issue Date: 2008
Publisher: Харківський національний економічний університет
Keywords: управління якістю
конкурентоспроможність продукції
пошук оптимальних рішень
блок-схема
управление качеством
конкурентоспособность продукции
поиск оптимальных решений
блок-схема
quality management
competitive products
the search for optimal solutions
block diagram
Abstract: В статті викладено авторський підхід до питань управління якістю продукції, пропонується до впровадження блок – схема ефективного управління якістю на підприємствах харчової промисловості.
В статье изложен авторский подход к вопросам управления качеством продукции, предлагается к внедрению блок - схема эффективного управления качеством на предприятиях пищевой промышленности.
The author’s approach to the questions of products quality management is considerect, the block-scheme of effective quality management at the food industry enterprises is recommended to the introduction.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1693
Appears in Collections:Кафедра економіки, права та управління бізнесом



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.