Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1693
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТраченко, Л.А.-
dc.contributor.authorТраченко, Л.А.-
dc.contributor.authorTrachenko, L.-
dc.date.accessioned2014-06-01T21:53:31Z-
dc.date.available2014-06-01T21:53:31Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.citationТраченко Л. А. Підхід до управління якістю продукції на підприємствах харчової промисловості / Л. А. Траченко // Економіка розвитку. – 2008. – Вип. №2 (46). - С. 95-98.ru_RU
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1693-
dc.description.abstractВ статті викладено авторський підхід до питань управління якістю продукції, пропонується до впровадження блок – схема ефективного управління якістю на підприємствах харчової промисловості.ru_RU
dc.description.abstractВ статье изложен авторский подход к вопросам управления качеством продукции, предлагается к внедрению блок - схема эффективного управления качеством на предприятиях пищевой промышленности.-
dc.description.abstractThe author’s approach to the questions of products quality management is considerect, the block-scheme of effective quality management at the food industry enterprises is recommended to the introduction.-
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherХарківський національний економічний університетru_RU
dc.subjectуправління якістюru_RU
dc.subjectконкурентоспроможність продукціїru_RU
dc.subjectпошук оптимальних рішеньru_RU
dc.subjectблок-схемаru_RU
dc.subjectуправление качествомru_RU
dc.subjectконкурентоспособность продукцииru_RU
dc.subjectпоиск оптимальных решенийru_RU
dc.subjectблок-схемаru_RU
dc.subjectquality managementru_RU
dc.subjectcompetitive productsru_RU
dc.subjectthe search for optimal solutionsru_RU
dc.subjectblock diagramru_RU
dc.titleПідхід до управління якістю продукції на підприємствах харчової промисловостіru_RU
dc.title.alternativeПодход к управлению качеством продукции на предприятиях пищевой промышленностиru_RU
dc.title.alternativeApproach to quality management in the food industryru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки, права та управління бізнесом



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.