Сучасні проблеми та напрями підвищення конкурентоспроможності підприємства виноградно-виноробної галузі
Вантажиться...
Дата
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено конкурентоспроможність підприємства виноградарсько-виноробної галузі. Проаналізовано фактори можливостей і ринкових загроз зовнішнього середовища підприємств виноградарсько-виноробної галузі за допомогою матрицю Дж-Вільсона. Розроблено заходи підвищення міжнародної конкурентоспроможності підприємств виноградарсько-виноробної галузі на державному та регіональному рівнях.
The competitiveness of the enterprise in the viticulture and wine industry was studied. Factors of opportunities and market threats of the external environment of enterprises in the viticulture industry were analyzed using the J-Wilson matrix. Measures have been developed to increase the international competitiveness of enterprises in the viticulture and wine industry at the state and regional levels.
The competitiveness of the enterprise in the viticulture and wine industry was studied. Factors of opportunities and market threats of the external environment of enterprises in the viticulture industry were analyzed using the J-Wilson matrix. Measures have been developed to increase the international competitiveness of enterprises in the viticulture and wine industry at the state and regional levels.
Опис
Бібліографічний опис
Бабій О. М. Сучасні проблеми та напрями підвищення конкурентоспроможності підприємства виноградарсько-виноробної галузі / О. М. Бабій, К. С. Тимченко // Стратегічні напрямки підвищення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств : монографія / за заг. редакцією Р.В. Грінченко. – Одеса: Бондаренко М. О., 2022. – С. 498–529.