Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16943
Title: Сучасні проблеми та напрями підвищення конкурентоспроможності підприємства виноградно-виноробної галузі
Other Titles: Current problems and directions of increasing the competitiveness of enterprises in the grape-wine-making industry
Authors: Бабій, О.М.
Тимченко, К.С.
Babii, O.
Timchenko, K.
Citation: Бабій О. М. Сучасні проблеми та напрями підвищення конкурентоспроможності підприємства виноградарсько-виноробної галузі / О. М. Бабій, К. С. Тимченко // Стратегічні напрямки підвищення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств : монографія / за заг. редакцією Р.В. Грінченко. – Одеса: Бондаренко М. О., 2022. – С. 498–529.
Issue Date: 2022
Keywords: конкурентоспроможність
виноградарсько-виноробна галузь
competitiveness
viticulture and wine industry
Abstract: Досліджено конкурентоспроможність підприємства виноградарсько-виноробної галузі. Проаналізовано фактори можливостей і ринкових загроз зовнішнього середовища підприємств виноградарсько-виноробної галузі за допомогою матрицю Дж-Вільсона. Розроблено заходи підвищення міжнародної конкурентоспроможності підприємств виноградарсько-виноробної галузі на державному та регіональному рівнях.
The competitiveness of the enterprise in the viticulture and wine industry was studied. Factors of opportunities and market threats of the external environment of enterprises in the viticulture industry were analyzed using the J-Wilson matrix. Measures have been developed to increase the international competitiveness of enterprises in the viticulture and wine industry at the state and regional levels.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16943
Appears in Collections:Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сучасні проблеми та напрями.pdf795,98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.