Сучасні проблеми та напрями підвищення конкурентоспроможності підприємства виноградно-виноробної галузі
Loading...
Date
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Досліджено конкурентоспроможність підприємства виноградарсько-виноробної галузі. Проаналізовано фактори можливостей і ринкових загроз зовнішнього середовища підприємств виноградарсько-виноробної галузі за допомогою матрицю Дж-Вільсона. Розроблено заходи підвищення міжнародної конкурентоспроможності підприємств виноградарсько-виноробної галузі на державному та регіональному рівнях.
The competitiveness of the enterprise in the viticulture and wine industry was studied. Factors of opportunities and market threats of the external environment of enterprises in the viticulture industry were analyzed using the J-Wilson matrix. Measures have been developed to increase the international competitiveness of enterprises in the viticulture and wine industry at the state and regional levels.
The competitiveness of the enterprise in the viticulture and wine industry was studied. Factors of opportunities and market threats of the external environment of enterprises in the viticulture industry were analyzed using the J-Wilson matrix. Measures have been developed to increase the international competitiveness of enterprises in the viticulture and wine industry at the state and regional levels.
Description
Citation
Бабій О. М. Сучасні проблеми та напрями підвищення конкурентоспроможності підприємства виноградарсько-виноробної галузі / О. М. Бабій, К. С. Тимченко // Стратегічні напрямки підвищення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств : монографія / за заг. редакцією Р.В. Грінченко. – Одеса: Бондаренко М. О., 2022. – С. 498–529.