Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16943
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБабій, О.М.-
dc.contributor.authorТимченко, К.С.-
dc.contributor.authorBabii, O.-
dc.contributor.authorTimchenko, K.-
dc.date.accessioned2023-11-19T21:53:09Z-
dc.date.available2023-11-19T21:53:09Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationБабій О. М. Сучасні проблеми та напрями підвищення конкурентоспроможності підприємства виноградарсько-виноробної галузі / О. М. Бабій, К. С. Тимченко // Стратегічні напрямки підвищення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств : монографія / за заг. редакцією Р.В. Грінченко. – Одеса: Бондаренко М. О., 2022. – С. 498–529.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16943-
dc.description.abstractДосліджено конкурентоспроможність підприємства виноградарсько-виноробної галузі. Проаналізовано фактори можливостей і ринкових загроз зовнішнього середовища підприємств виноградарсько-виноробної галузі за допомогою матрицю Дж-Вільсона. Розроблено заходи підвищення міжнародної конкурентоспроможності підприємств виноградарсько-виноробної галузі на державному та регіональному рівнях.en_US
dc.description.abstractThe competitiveness of the enterprise in the viticulture and wine industry was studied. Factors of opportunities and market threats of the external environment of enterprises in the viticulture industry were analyzed using the J-Wilson matrix. Measures have been developed to increase the international competitiveness of enterprises in the viticulture and wine industry at the state and regional levels.-
dc.language.isouken_US
dc.subjectконкурентоспроможністьen_US
dc.subjectвиноградарсько-виноробна галузьen_US
dc.subjectcompetitivenessen_US
dc.subjectviticulture and wine industryen_US
dc.titleСучасні проблеми та напрями підвищення конкурентоспроможності підприємства виноградно-виноробної галузіen_US
dc.title.alternativeCurrent problems and directions of increasing the competitiveness of enterprises in the grape-wine-making industryen_US
dc.typeBook chapteren_US
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сучасні проблеми та напрями.pdf795,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.