Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16965
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСоколовська, І.М.-
dc.contributor.authorКунділовська, Т.А.-
dc.contributor.authorSokolovska, I.-
dc.contributor.authorKundilovska, T.-
dc.date.accessioned2023-11-28T19:07:02Z-
dc.date.available2023-11-28T19:07:02Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifierУДК 664.355.4(075.8)-
dc.identifier.citationСоколовська І. М. Круп’яні вироби як чинник продовольчої безпеки в умовах воєнного стану / І. М. Соколовська, Т. А. Кунділовська // Досвід і проблеми судово-експертної діяльності в умовах воєнного стану в Україні : матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. (Львів – Київ – Одеса, 28 вересня 2023 року) : тези доповідей / відп. ред. Роман Заяць, Юрій Чечіль, Дмитор Кішко. – Львів : Растр-7, 2023. – С. 219-222.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16965-
dc.description.abstractЗазначено, що зернові культури, крупи і круп’яні вироби є фактором забезпечення продовольчої безпеки, основними показниками якої є доступність, безпечність та якість харчових продуктів для населення країни. Досліджено напрями гармонізації національного та європейського законодавства в питаннях контролю якості й безпечності круп і круп’яних виробів.en_US
dc.description.abstractIt is noted that cereals and cereal products are a factor in ensuring food security, the main indicator of which are the availability, safety and quality of food products for the country’s population. The areas of harmonization of national and European legislation in matters of quality control and safety of cereals and cereal products have been studied.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherРастр-7en_US
dc.subjectпродовольча безпекаen_US
dc.subjectкруп’яні виробиen_US
dc.subjectякістьen_US
dc.subjectбезпечністьen_US
dc.subjectконтроль якостіen_US
dc.subjectfood securityen_US
dc.subjectcereal productsen_US
dc.subjectqualityen_US
dc.subjectsafetyen_US
dc.subjectquality controlen_US
dc.titleКруп’яні вироби як чинник продовольчої безпеки в умовах воєнного стануen_US
dc.title.alternativeCereal products as a factor of food security in the conditions of martial lawen_US
dc.typeConference Abstracten_US
Appears in Collections:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Круп’яні вироби.pdf2,78 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.