Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/172
Назва: Культурологія
Автори: Сандюк, Л.О.
Щубелка, Н.В.
Шмиголь, М.Ф.
Симоненко, С.П.
Сулим, О.В.
Сандюк, Л.А.
Щубелка, Н.В.
Шмиголь, М.Ф.
Симоненко, С.П.
Сулим, А.В.
Sandyuk, L.
Schubelka, N.
Shmigol, M.
Simonenko, S.
Sulim, A.
Бібліографічний опис: Культурологія : навч.-метод.комплекс для самостійної роботи студентів / ред.: Л. О.Сандюк ; Н. В. Щубелка. - Одеса: Автограф, 2006. - 398 с.
Дата публікації: 2006
Видавництво: Автограф
Короткий огляд (реферат): Згідно з навчальною програмою, затвердженою Міністерством освіти і науки України, у навчально-методичному комплексі “Культурологія” розглядаються проблеми сутності культури та механізми її функціонування і розвитку, провідні концепції культурологіїї щодо походження, типологізації культури, схем культурно-історичної динаміки; історичні типи соціокультурних світів, що базуються на певній ціннісно-світоглядній основі; провідні тенденції сучасного культурного розвитку. Значна увага приділяється таким феноменам духовної культури як релігія та мистецтво. З метою найбільш ефективної організації самостійної роботи студентів, поряд з викладенням теоретичних основ курсу, в комплекс до кожної теми включені запитання для самоперевірки, плани семінарських занять, тематика рефератів та доповідей, індивідуальні завдання для самостійної роботи, тести, а також література. Фрагменти текстів першоджерел до кожної теми будуть сприяти більш глибокому засвоєнню матеріалу студентами та збагаченню їх інтерпретаційного досвіду. Посібник призначено для студентів вищих навчальних закладів ІІІ-IV рівнів акредитації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/172
Розташовується у зібраннях:Кафедра філософії, історії та політології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
KULTUROLOGIYA.pdf3,2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.