Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17598
Title: Сучасні напрями розвитку готельно-рестораного бізнесу
Other Titles: Modern directions of hotel and restaurant business developmen
Authors: Гуцан, О.С.
Gutsan, O.
Citation: Гуцан О. С. Сучасні напрями розвитку готельно-рестораного бізнесу / О. С. Гуцан // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 10 квітня 2024 р.). – Одеса: ОНЕУ, 2024. – C. 90-95.
Issue Date: 2024
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: готельно-ресторанна галузь
туризм
hotel and restaurant industry
tourism
Abstract: Готельно-ресторанна галузь містить різноманітні суб’єкти діяльності, такі як готелі, ресторанні комплекси, кемпінги, мотелі, пансіонати та інші. Готельно-ресторанна галузь є сферою з високим рівнем конкуренції, яка спрямована на максимальне задоволення потреб споживачів у комфортному перебуванні та харчуванні. Сучасні тенденції у готельно-ресторанному бізнесі в Україні відображаються у дослідженні стану внутрішнього туризму та сфери гостинності [1, с.19]. Важливість цього дослідження для готельно-ресторанної галузі пояснюється значним внеском внутрішнього туризму у економічний розвиток країни, збереження культурних та природних ресурсів, зміцнення соціальної ідентичності та національної свідомості населення. Ось кілька аспектів, які підкреслюють її вагомість
The hotel and restaurant industry includes various business entities, such as hotels, restaurant complexes, campsites, motels, boarding houses, and others. The hotel and restaurant industry is an area with a high level of competition, which is aimed at maximally meeting the needs of consumers in a comfortable stay and food. Modern trends in the hotel and restaurant business in Ukraine are reflected in the study of the state of domestic tourism and the field of hospitality [1, p.19]. The importance of this study for the hotel and restaurant industry is explained by the significant contribution of domestic tourism to the economic development of the country, preservation of cultural and natural resources, strengthening of social identity and national consciousness of the population. Here are some aspects that emphasize its importance
Description: Науковий керівник Захарчук В. Г.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17598
Appears in Collections:Конференції здобувачів вищої освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
90-95.pdf366,85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.