Методи оцінки рівня обслуговування на підприємствах готельного господарства

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Одеський національний економічний університет

Анотація

Питання оцінки якості обслуговування залишається актуальним не тільки в готельній галузі, а й сфері послуг загалом. У готельному бізнесі якість обслуговування відіграє вирішальну роль у залученні та задоволенні клієнтів. В сучасній практиці використовують різноманітні методи для оцінки якості обслуговування. На підприємствах готельного господарства застосовують такі методи: усне опитування, анкетування, експертний метод, SERVQUAL, SERVPERF та діаграма К. Ісікави
The issue of assessing the quality of service remains relevant not only in the hotel industry, but also in the service sector in general. In the hotel business, service quality plays a crucial role in attracting and satisfying customers. In modern practice, various methods are used to assess the quality of service. The following methods are used at hotel enterprises: oral survey, questionnaire, expert method, SERVQUAL, SERVPERF and K. Ishikawa diagram

Опис

Науковий керівник Шикіна О. В.

Бібліографічний опис

Демчук М. В. Методи оцінки рівня обслуговування на підприємствах готельного господарства / М. В. Демчук // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 10 квітня 2024 р.). – Одеса: ОНЕУ, 2024. – C. 105-109.

Підтвердження

Огляд

Доповнено

Посилаються