Сервіси обслуговування черги як оптимізація роботи ресторану
Вантажиться...
Файли
Дата
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Одеський національний економічний університет
Анотація
Постановка проблеми у загальному вигляді. У сучасному світі, де технології і конкуренція розвиваються з кожним роком, оптимізація процесів обслуговування стає критично важливою для бізнесу та організацій. Однією з ключових проблем є управління чергами, яке впливає на ефективність обслуговування та задоволеність клієнтів.
Formulation of the problem in general. In today's world, where technology and competition are developing every year, optimization of service processes is becoming critically important for businesses and organizations. One of the key challenges is queue management, which affects service efficiency and customer satisfaction.
Formulation of the problem in general. In today's world, where technology and competition are developing every year, optimization of service processes is becoming critically important for businesses and organizations. One of the key challenges is queue management, which affects service efficiency and customer satisfaction.
Опис
Науковий керівник Захарчук В. Г.
Бібліографічний опис
Корак О. С. Сервіси обслуговування черги як оптимізація роботи ресторану / О. С. Корак // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 10 квітня 2024 р.). – Одеса: ОНЕУ, 2024. – C. 133-135.