Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17614
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКришталь, О.І.-
dc.contributor.authorKrystal, O.-
dc.date.accessioned2024-05-16T07:24:52Z-
dc.date.available2024-05-16T07:24:52Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКришталь О. І. Поняття та особливості освіти на підприємстві готельного господарства / О. І. Кришталь // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 10 квітня 2024 р.). – Одеса: ОНЕУ, 2024. – C. 140-143.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17614-
dc.descriptionНауковий керівник Шикіна О. В.en_US
dc.description.abstractОсвіта на підприємстві – це система навчання та розвитку, яка спрямована на підвищення кваліфікації та компетентностей працівників підприємства з метою поліпшення їхнього професійного виконання завдань або рішення питання пошуку та підготовки нового персоналуen_US
dc.description.abstractEducation at the enterprise is a training and development system aimed at improving the qualifications and competencies of the enterprise's employees with the aim of improving their professional performance of tasks or solving the issue of finding and training new personnel.-
dc.language.isouken_US
dc.publisherОдеський національний економічний університетen_US
dc.subjectпідвищення кваліфікаціїen_US
dc.subjectготельне господарствоen_US
dc.subjectкорпоративна освітаen_US
dc.subjectCertification trainingen_US
dc.subjecthotel managementen_US
dc.subjectcorporate educationen_US
dc.titleПоняття та особливості освіти на підприємстві готельного господарстваen_US
dc.title.alternativeConcepts and features of education in the hotel industryen_US
dc.typeConference Abstracten_US
Розташовується у зібраннях:Конференції здобувачів вищої освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
140-143.pdf286,02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.