Визначення вподобань споживачів щодо ресторанів національної кухні
Loading...
Files
Date
Authors
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Одеський національний економічний університет
Abstract
У сфері ресторанного бізнесу, як і у усіх сферах суспільного життя, з початком воєнних дій в Україні відбулись суттєві зміни, що призвели до значних фінансових та матеріальних збитків, які пов’язані із втратами територій, руйнуванням приміщень, відтоком персоналу, збільшенням витрат на підтримання діяльності, комунальні послуги тощо. Відповідно до рівня інфляції зростають ціни на ресторанні послуги. Для виживання та збереження своїх позицій на ринку заклади ресторанного господарства переорієнтують свій бізнес, розробляють нові стратегії діяльності
In the field of restaurant business, as in all spheres of social life, with the beginning of hostilities in Ukraine, significant changes took place, which led to significant financial and material losses, which are associated with the loss of territories, the destruction of premises, the outflow of personnel, and an increase in maintenance costs activities, communal services, etc. In accordance with the level of inflation, prices for restaurant services increase. In order to survive and maintain their positions on the market, restaurants are reorienting their business and developing new business strategies.
In the field of restaurant business, as in all spheres of social life, with the beginning of hostilities in Ukraine, significant changes took place, which led to significant financial and material losses, which are associated with the loss of territories, the destruction of premises, the outflow of personnel, and an increase in maintenance costs activities, communal services, etc. In accordance with the level of inflation, prices for restaurant services increase. In order to survive and maintain their positions on the market, restaurants are reorienting their business and developing new business strategies.
Description
Науковий керівник Кунділовська Т. А.
Citation
Медведєва А. К. Визначення вподобань споживачів щодо ресторанів національної кухні / А. К. Медведєва // Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 10 квітня 2024 р.). – Одеса: ОНЕУ, 2024. – C. 165-168.