Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17637
Назва: Подолання викликів: відкриття ресторану під час війни
Інші назви: Overcoming challenges: opening a restaurant during wartime
Автори: Топал, Д.Д.
Topal, D.
Бібліографічний опис: Топал Д. Д. Подолання викликів: відкриття ресторану під час війни / Д. Д. Топал / Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 10 квітня 2024 р.). – Одеса: ОНЕУ, 2024. – C. 245-247.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: війна в Україні
відкриття ресторану
стратегічне планування
war in Ukraine
opening of a restaurant
strategic planning
Короткий огляд (реферат): Під час війни ідея відкриття ресторану може здатися нелогічною, зважаючи на труднощі та невизначеність, що панують навколо. Однак, завдяки стратегічному плануванню та стійкості, підприємці можуть знайти можливості реалізувати ідеї навіть у несприятливих умовах. Тому потрібно розглянути можливі міркування та кроки, пов’язані з відкриттям ресторану у воєнний час:
In times of war, the idea of opening a restaurant may seem illogical, given the difficulties and uncertainty surrounding it. However, with strategic planning and resilience, entrepreneurs can find opportunities to realize ideas even in adverse conditions. Therefore, it is necessary to consider possible considerations and steps related to opening a restaurant in wartime
Опис: Науковий керівник Галасюк С. С.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17637
Розташовується у зібраннях:Конференції здобувачів вищої освіти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
245-247.pdf351 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.