Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17646
Title: Рекреаційні та екологічні аспекти розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу
Other Titles: Recreational and ecological aspects of the development of tourism and hotel and restaurant business
Authors: Якуніна, Є.О.
Yakunina, E.
Citation: Якуніна Є. О. Рекреаційні та екологічні аспекти розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу / Є. О. Якуніна / Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для України: Матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Одеса, 10 квітня 2024 р.). – Одеса: ОНЕУ, 2024. – C. 284-290.
Issue Date: 2024
Publisher: Одеський національний економічний університет
Keywords: екотуризм
сталий туризм
готельно-ресторанний бізнес
ecotourism
sustainable tourism
hospitality business
Abstract: Екотуризм є специфічним напрямом туристичної діяльності, який зосереджується на збереженні та охороні природи і уникненні негативного впливу на навколишнє середовище. Цей вид туризму також відомий як сталий туризм, оскільки він базується на принципах мінімізації соціальних, фізичних, психологічних та поведінкових впливів
Ecotourism is a specific direction of tourist activity that focuses on the preservation and protection of nature and avoiding negative impact on the environment. This type of tourism is also known as sustainable tourism, as it is based on the principles of minimizing social, physical, psychological and behavioral impacts
Description: Науковий керівник Бедрадіна Г. К.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17646
Appears in Collections:Конференції здобувачів вищої освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
284-290.pdf464,06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.