Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17754
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШикіна, О.В.-
dc.contributor.authorРемігайло, І.Ю.-
dc.contributor.authorShykina, O.-
dc.contributor.authorRemigailo, I.-
dc.date.accessioned2024-06-10T05:50:59Z-
dc.date.available2024-06-10T05:50:59Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifierУДК 338.488.2:640.412-
dc.identifier.citationШикіна О. В. Ревеню менеджмент в готельному та ресторанному бізнесі / О. В. Шикіна, І. Ю. Ремігайло // Методичні вказівки до вивчення дисципліни (глосарій) для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» за освітньо-професійною програмою «Економіка та організація готельно-ресторанної справи». – Одеса : ОНЕУ, 2023. – 24 с. – Режим доступу : http://surl.li/ssxmyen_US
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17754-
dc.description.abstractВказівки містять глосарій з ключовими термінами та поняттями, що є основою для вивчення ревеню менеджменту. Вони допомагають студентам оволодіти теоретичними знаннями та практичними навичками у сфері управління доходами в готельному та ресторанному бізнесі, що включає аналіз, планування та оптимізацію цінової політики, підвищення ефективності використання ресурсів та максимізацію прибутковості. Матеріали сприяють самостійній роботі студентів, полегшуючи розуміння складної термінології та її застосування у професійній діяльності.en_US
dc.description.abstractThe instructions contain a glossary of key terms and concepts that are the basis for studying rhubarb management. They help students acquire theoretical knowledge and practical skills in the field of revenue management in the hotel and restaurant business, which includes analysis, planning and optimization of pricing policy, increasing the efficiency of resource use and maximizing profitability. The materials contribute to the independent work of students, facilitating the understanding of complex terminology and its application in professional activities.-
dc.language.isouken_US
dc.subjectревеню менеджментen_US
dc.subjectготельно-ресторанна справаen_US
dc.subjectглосарійen_US
dc.subjectуправління доходамиen_US
dc.subjectціноутворенняen_US
dc.subjectоптимізація прибутковостіen_US
dc.subjectrevenue managementen_US
dc.subjecthotel and restaurant businessen_US
dc.subjectglossaryen_US
dc.subjectrevenue managementen_US
dc.subjectpricingen_US
dc.subjectprofitability optimizationen_US
dc.titleРевеню менеджмент в готельному та ресторанному бізнесіen_US
dc.title.alternativeRevenue management in the hotel and restaurant businessen_US
dc.typeMethodical instructionsen_US
Appears in Collections:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
24 с.pdf363,23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.