Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17754
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шикіна, О.В. | - |
dc.contributor.author | Ремігайло, І.Ю. | - |
dc.contributor.author | Shykina, O. | - |
dc.contributor.author | Remigailo, I. | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-10T05:50:59Z | - |
dc.date.available | 2024-06-10T05:50:59Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier | УДК 338.488.2:640.412 | - |
dc.identifier.citation | Шикіна О. В. Ревеню менеджмент в готельному та ресторанному бізнесі / О. В. Шикіна, І. Ю. Ремігайло // Методичні вказівки до вивчення дисципліни (глосарій) для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» за освітньо-професійною програмою «Економіка та організація готельно-ресторанної справи». – Одеса : ОНЕУ, 2023. – 24 с. – Режим доступу : http://surl.li/ssxmy | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17754 | - |
dc.description.abstract | Вказівки містять глосарій з ключовими термінами та поняттями, що є основою для вивчення ревеню менеджменту. Вони допомагають студентам оволодіти теоретичними знаннями та практичними навичками у сфері управління доходами в готельному та ресторанному бізнесі, що включає аналіз, планування та оптимізацію цінової політики, підвищення ефективності використання ресурсів та максимізацію прибутковості. Матеріали сприяють самостійній роботі студентів, полегшуючи розуміння складної термінології та її застосування у професійній діяльності. | en_US |
dc.description.abstract | The instructions contain a glossary of key terms and concepts that are the basis for studying rhubarb management. They help students acquire theoretical knowledge and practical skills in the field of revenue management in the hotel and restaurant business, which includes analysis, planning and optimization of pricing policy, increasing the efficiency of resource use and maximizing profitability. The materials contribute to the independent work of students, facilitating the understanding of complex terminology and its application in professional activities. | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.subject | ревеню менеджмент | en_US |
dc.subject | готельно-ресторанна справа | en_US |
dc.subject | глосарій | en_US |
dc.subject | управління доходами | en_US |
dc.subject | ціноутворення | en_US |
dc.subject | оптимізація прибутковості | en_US |
dc.subject | revenue management | en_US |
dc.subject | hotel and restaurant business | en_US |
dc.subject | glossary | en_US |
dc.subject | revenue management | en_US |
dc.subject | pricing | en_US |
dc.subject | profitability optimization | en_US |
dc.title | Ревеню менеджмент в готельному та ресторанному бізнесі | en_US |
dc.title.alternative | Revenue management in the hotel and restaurant business | en_US |
dc.type | Methodical instructions | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
24 с.pdf | 363,23 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.