Структурована процедура оптимізації виробничої програми м’ясопереробного підприємства

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Одеський державний економічний університет

Анотація

Обґрунтована необхідність структурування процесу формування оптимальної виробничої програми м'ясопереробного підприємства. Розглянуті особливості побудови економіко-математичних моделей для кожного етапу оптимізаційного процесу. Представлені результати використання авторських розробок на одному з підприємств м. Одеси.
Обоснована необходимость структурирования процесса формирования оптимальной производственной программы мясоперерабатывающего предприятия. Рассмотрены особенности построения экономико-математических моделей для каждого этапа оптимизационного процесса. Представлены результаты использования авторских разработок на одном из предприятий Одессы.
The necessity of structuring of the forming process of the optimum production plan of the meat-processing enterprise was grounded. The peculiarities of economic-mathematical models’ formation for each stage of the optimization process were considered. The results of using of the authorings at the one of the Odessa’s enterprises are presented.

Опис

Бібліографічний опис

Єгупов Ю. А. Структурована процедура оптимізації виробничої програми м’ясопереробного підприємства / Ю. А. Єгупов // Вісник соціально-економічних досліджень: зб. наук. пр. / ред. М. І. Звєряков; Одеський держ. екон. ун-т. – Одеса, 2010. - Вип. 39. – С. 58-63.

Підтвердження

Огляд

Доповнено

Посилаються