Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1799
Назва: | Структурована процедура оптимізації виробничої програми м’ясопереробного підприємства |
Інші назви: | Структурированная процедура оптимизации производственной программы мясоперерабатывающего предприятия Structured procedure for optimizing the production program of meat-processing plant |
Автори: | Єгупов, Ю.А. Егупов, Ю.А. Yegupov, Y. |
Бібліографічний опис: | Єгупов Ю. А. Структурована процедура оптимізації виробничої програми м’ясопереробного підприємства / Ю. А. Єгупов // Вісник соціально-економічних досліджень: зб. наук. пр. / ред. М. І. Звєряков; Одеський держ. екон. ун-т. – Одеса, 2010. - Вип. 39. – С. 58-63. |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | Одеський державний економічний університет |
Ключові слова: | виробнича програма оптимальний план математична модель етапи оптимізації структурована процедура основні обмеження производственная программа оптимальный план математическая модель этапы оптимизации структурированная процедура основные ограничения production program the optimal plan mathematical model optimization steps structured procedure the main limitations |
Короткий огляд (реферат): | Обґрунтована необхідність структурування процесу формування оптимальної виробничої програми м'ясопереробного підприємства. Розглянуті особливості побудови економіко-математичних моделей для кожного етапу оптимізаційного процесу. Представлені результати використання авторських розробок на одному з підприємств м. Одеси. Обоснована необходимость структурирования процесса формирования оптимальной производственной программы мясоперерабатывающего предприятия. Рассмотрены особенности построения экономико-математических моделей для каждого этапа оптимизационного процесса. Представлены результаты использования авторских разработок на одном из предприятий Одессы. The necessity of structuring of the forming process of the optimum production plan of the meat-processing enterprise was grounded. The peculiarities of economic-mathematical models’ formation for each stage of the optimization process were considered. The results of using of the authorings at the one of the Odessa’s enterprises are presented. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1799 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 39 Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Структурована процедура оптимізації виробничої програми м’ясопереробного підприємства.pdf | 262,31 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.