Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1800
Назва: Интерактивная процедура формирования оптимальной производственной программы мясоперерабатывающего предприятия
Інші назви: Інтерактивна процедура формування оптимальної виробничої програми м'ясопереробного підприємства
Іnteractive procedure for forming optimal production program meat processing facility
Автори: Егупов, Ю.А.
Єгупов, Ю.А.
Yegupov, Y.
Бібліографічний опис: Егупов Ю. А. Интерактивная процедура формирования оптимальной производственной программы мясоперерабатывающего предприятия / Ю. А. Егупов // Вісник Хмельницького національного університету. Економічні науки. – 2010. - Вип. 4. – Т. 3. – С. 65-70.
Дата публікації: 2010
Видавництво: Хмельницкий национальный университет
Ключові слова: производственная программа
итеративный подход
интерактивность
интерактивная процедура
детерминанты интерактивной процедуры
субъекты интерактивной процедуры
виробнича програма
ітеративний підхід
інтерактивність
інтерактивна процедура
детермінанти інтерактивної процедури
суб'єкти інтерактивної процедури
production program
the iterative approach
interactivity
interactive procedure
the determinants of interactive procedures
subjects of interactive procedures
Короткий огляд (реферат): Обоснована необходимость применения методов оптимального планирования при формировании производственной программы мясоперерабатывающего предприятия (МПП). Исследованы сущностные характеристики понятия «интерактивность» и отличительные особенности интерактивных оптимизационных процедур. Представлены основные результаты структурирования интерактивного процесса формирования оптимальной производственной программы МПП. Рассмотрены особенности взаимодействия субъектов интерактивной процедуры оптимизации производственного плана.
Обґрунтована необхідність застосування методів оптимального планування при формуванні виробничої програми м'ясопереробного підприємства (МПП). Досліджені сутнісні характеристики поняття «інтерактивність» і відмітні особливості інтерактивних оптимізаційних процедур. Представлені основні результати структурування інтерактивного процесу формування оптимальної виробничої програми МПП. Розглянуті особливості взаємодії суб'єктів інтерактивної процедури оптимізації виробничого плану.
The necessity of application of the methods of optimum planning during the forming of production plan of the meat-processing enterprise (MPE) was grounded. The essential characteristics of the term “interactivity” and the distinctive features of the interactive optimization procedures were researched. The main results of the structuring of the forming process of the optimum production plan of the meat-processing enterprise (MPE) were presented. The distinctive features of interaction of the subjects of interactive optimization procedure of production plan were considered.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1800
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.