Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1803
Назва: Таксономічний аналіз як інструмент інтерактивної оптимізації виробничої програми м’ясопереробного підприємства
Інші назви: Таксономический анализ как инструмент интерактивной оптимизации производственной программы мясоперерабатывающего предприятия
Taxonomic analysis as an instrument of interactive optimization of the meat-processing enterprise’s production plan
Автори: Єгупов, Ю.А.
Егупов, Ю.А.
Yegupov, Y.
Бібліографічний опис: Єгупов Ю. А. Таксономічний аналіз як інструмент інтерактивної оптимізації виробничої програми м’ясопереробного підприємства / Ю. А. Єгупов // Вісник Запорізького національного університету: збірник наукових праць. Економічні науки. – 2011. - №4. – С. 113-118.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Запорізький національний університет
Ключові слова: виробнича програма
оптимальний план
оптимізація
інтерактивна процедура
багатокритеріальний підхід
багатоцільова задача
таксономічний аналіз
производственная программа
оптимальный план
оптимизация
интерактивная процедура
многокритериальный подход
многоцелевая задача
таксономический анализ
production plan
optimal plan
optimization
interactive procedure
multicriterion approach
multipurpose task
taxonomic analysis
Короткий огляд (реферат): Розглянуто сутність і основні детермінанти інтерактивної процедури оптимізації виробничої програми промислового підприємства. Досліджені її особливості при реалізації багатокритеріального підходу до формування оптимального виробничого плану м’ясопереробного підприємства. Обґрунтовано принцип вибору найбільш переважного рішення багатоцільової задачи. Розроблено алгоритм його реалізації, заснований на використанні методів таксономічного аналізу.
Рассмотрены сущность и основные детерминанты интерактивной процедуры оптимизации производственной программы промышленного предприятия. Исследованы ее особенности при реализации многокритериального подхода к формированию оптимального производственного плана мясоперерабатывающего предприятия. Обоснован принцип выбора наиболее предпочтительного решения многоцелевой задачи. Разработан алгоритм его реализации, основанный на использовании методов таксономического анализа.
The main point and determinants of the interactive procedure of the optimization of the enterprise’s production plan were considered. Its peculiarities of the implementation of the multicriterion approach to the formation of the meat-processing enterprise’s optimal production plan were researched. The principle of choice of the most preferable solution of the multipurpose task was grounded. The algorithm of its implementation based on the usage of the taxonomic analysis’s methods was presented.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1803
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.