Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1803
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЄгупов, Ю.А.-
dc.contributor.authorЕгупов, Ю.А.-
dc.contributor.authorYegupov, Y.-
dc.date.accessioned2014-06-10T13:06:33Z-
dc.date.available2014-06-10T13:06:33Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationЄгупов Ю. А. Таксономічний аналіз як інструмент інтерактивної оптимізації виробничої програми м’ясопереробного підприємства / Ю. А. Єгупов // Вісник Запорізького національного університету: збірник наукових праць. Економічні науки. – 2011. - №4. – С. 113-118.ru_RU
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1803-
dc.description.abstractРозглянуто сутність і основні детермінанти інтерактивної процедури оптимізації виробничої програми промислового підприємства. Досліджені її особливості при реалізації багатокритеріального підходу до формування оптимального виробничого плану м’ясопереробного підприємства. Обґрунтовано принцип вибору найбільш переважного рішення багатоцільової задачи. Розроблено алгоритм його реалізації, заснований на використанні методів таксономічного аналізу.ru_RU
dc.description.abstractРассмотрены сущность и основные детерминанты интерактивной процедуры оптимизации производственной программы промышленного предприятия. Исследованы ее особенности при реализации многокритериального подхода к формированию оптимального производственного плана мясоперерабатывающего предприятия. Обоснован принцип выбора наиболее предпочтительного решения многоцелевой задачи. Разработан алгоритм его реализации, основанный на использовании методов таксономического анализа.-
dc.description.abstractThe main point and determinants of the interactive procedure of the optimization of the enterprise’s production plan were considered. Its peculiarities of the implementation of the multicriterion approach to the formation of the meat-processing enterprise’s optimal production plan were researched. The principle of choice of the most preferable solution of the multipurpose task was grounded. The algorithm of its implementation based on the usage of the taxonomic analysis’s methods was presented.-
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherЗапорізький національний університетru_RU
dc.subjectвиробнича програмаru_RU
dc.subjectоптимальний планru_RU
dc.subjectоптимізаціяru_RU
dc.subjectінтерактивна процедураru_RU
dc.subjectбагатокритеріальний підхідru_RU
dc.subjectбагатоцільова задачаru_RU
dc.subjectтаксономічний аналізru_RU
dc.subjectпроизводственная программаru_RU
dc.subjectоптимальный планru_RU
dc.subjectоптимизацияru_RU
dc.subjectинтерактивная процедураru_RU
dc.subjectмногокритериальный подходru_RU
dc.subjectмногоцелевая задачаru_RU
dc.subjectтаксономический анализru_RU
dc.subjectproduction planru_RU
dc.subjectoptimal planru_RU
dc.subjectoptimizationru_RU
dc.subjectinteractive procedureru_RU
dc.subjectmulticriterion approachru_RU
dc.subjectmultipurpose taskru_RU
dc.subjecttaxonomic analysisru_RU
dc.titleТаксономічний аналіз як інструмент інтерактивної оптимізації виробничої програми м’ясопереробного підприємстваru_RU
dc.title.alternativeТаксономический анализ как инструмент интерактивной оптимизации производственной программы мясоперерабатывающего предприятияru_RU
dc.title.alternativeTaxonomic analysis as an instrument of interactive optimization of the meat-processing enterprise’s production planru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.