Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1825
Title: Особливості ціноутворення на основні послуги в готелі з урахуванням цільового прибутку
Other Titles: Особенности ценообразования на основные услуги в гостиннице с учетом целевой прибыли
Features pricing of essential services in the hotel with a view of profit target
Authors: Єгупова, І.М.
Егупова, И.Н.
Yegupova, I.
Citation: Єгупова І. М. Особливості ціноутворення на основні послуги в готелі з урахуванням цільового прибутку / І. М. Єгупова // Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія «Економіка». Спецвипуск 33. – 2011. – Ч. 3. - С. 93-100.
Issue Date: 2011
Publisher: УжНУ «Говерла»
Keywords: ціна
метод ціноутворення
рентабельність послуг
рентабельність продажів
цільовий прибуток
постійні витрати
цена
метод ценообразования
рентабельность услуг
рентабельность продаж
целевая прибыль
постоянные расходы
price
method of pricing
services profitability
return on sales
profit target
fixed costs
Abstract: У статті розглянуті особливості, достоїнства і недоліки існуючих методологічних підходів до встановлення тарифів на основні послуги в готелях, розроблено укрупнений алгоритм реалізації методу зворотного ціноутворення на послуги проживання в готелі.
В статье рассмотрены особенности, достоинства и недостатки существующих методологических подходов к установлению тарифов на основные услуги в отелях, разработан укрупненный алгоритм реализации метода обратного ценообразования на услуги проживания в отеле.
The article describes the characteristics, advantages and disadvantages of existing methodological approaches to the establishment of tariffs for basic services in hotels, developed enlarged implementation algorithm of inverse pricing services hotel.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1825
Appears in Collections:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.