Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1825
Назва: | Особливості ціноутворення на основні послуги в готелі з урахуванням цільового прибутку |
Інші назви: | Особенности ценообразования на основные услуги в гостиннице с учетом целевой прибыли Features pricing of essential services in the hotel with a view of profit target |
Автори: | Єгупова, І.М. Егупова, И.Н. Yegupova, I. |
Бібліографічний опис: | Єгупова І. М. Особливості ціноутворення на основні послуги в готелі з урахуванням цільового прибутку / І. М. Єгупова // Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія «Економіка». Спецвипуск 33. – 2011. – Ч. 3. - С. 93-100. |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | УжНУ «Говерла» |
Ключові слова: | ціна метод ціноутворення рентабельність послуг рентабельність продажів цільовий прибуток постійні витрати цена метод ценообразования рентабельность услуг рентабельность продаж целевая прибыль постоянные расходы price method of pricing services profitability return on sales profit target fixed costs |
Короткий огляд (реферат): | У статті розглянуті особливості, достоїнства і недоліки існуючих методологічних підходів до встановлення тарифів на основні послуги в готелях, розроблено укрупнений алгоритм реалізації методу зворотного ціноутворення на послуги проживання в готелі. В статье рассмотрены особенности, достоинства и недостатки существующих методологических подходов к установлению тарифов на основные услуги в отелях, разработан укрупненный алгоритм реализации метода обратного ценообразования на услуги проживания в отеле. The article describes the characteristics, advantages and disadvantages of existing methodological approaches to the establishment of tariffs for basic services in hotels, developed enlarged implementation algorithm of inverse pricing services hotel. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1825 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Особливості ціноутворення на основні послуги в готелі з урахуванням цільового прибутку.pdf | 315,23 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.