Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1828
Назва: Методические подходы к калькулированию полной себестоимости основных услуг гостиничного предприятия
Інші назви: Методичні підходи до калькулювання повної собівартості основних послуг готельного підприємства
Methodological approaches to the calculation of the full cost of the basic services of the hotel enterprise
Автори: Егупова, И.Н.
Єгупова, І.М.
Yegupova, I.
Бібліографічний опис: Егупова И. Н. Методические подходы к калькулированию полной себестоимости основных услуг гостиничного предприятия / И. Н. Егупова // Сучасні проблеми управління виробництвом Тези доповідей V Міжнар. н.-пр. конф. (м. Донецьк, 14-15 жовтня 2010 р.). – Донецьк: ДВНЗ «ДонНТУ», 2010. – С. 58-60.
Дата публікації: 2012
Видавництво: ДонНТУ
Ключові слова: ценообразование
калькулирование
полная себестоимость
прямые затраты
косвенные затраты
амортизация
ціноутворення
калькулювання
повна собівартість
прямі витрати
непрямі витрати
амортизація
pricing
costing
total cost
direct costs
indirect costs
amortization
Короткий огляд (реферат): В тезисах исследована проблема выбора метода распределения косвенных затрат при калькулировании полной себестоимости услуг проживания в гостинице.
У тезах досліджено проблему вибору методу розподілу непрямих витрат при калькуляції повної собівартості послуг проживання в готелі.
The theses investigated the problem of selecting the method of allocation of indirect costs in the calculation of the full cost of hotel accommodation services.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1828
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.