Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1852
Title: Розвиток бізнес-стійкості підприємств олійно-жирової галузі України
Other Titles: Развитие бизнес-устойчивости предприятий масло-жировой отрясли Украины
The development of business enterprises sustainability oil and fat industry of Ukraine
Authors: Балабаш, О.С.
Кузнецова, І.О.
Балабаш, О.С.
Кузнецова, И.А.
Balabash, O.
Kuznetsova, I.
Citation: Балабаш О. С. Розвиток бізнес-стійкості підприємств олійно-жирової галузі України / О. С. Балабаш, І. О. Кузнецова // Матеріали першої міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми менеджменту: теоретичні і практичні аспекти». – 2013. – С. 174-177.
Issue Date: 2013
Publisher: Атлант
Keywords: бізнес-стійкість
конкурентна стійкість
фінансова стійкість
процесна стійкість
олійно-жирова галузь
ринок
бизнес-устойчивость
конкурентная устойчивость
финансовая устойчивость
процессная устойчивость
масложировая отрасль
рынок
business sustainability
competitive stability
financial stability
process stability
oil and fat industry
market
Abstract: В тезах представлено стислий аналіз олійно-жирової галузі України, виділено основні проблеми, обґрунтовано необхідність підвищення бізнес-стійкості підприємств галузі, дано визначення поняття «бізнес-стійкість підприємства» та основних її складових.
В тезисах представлены краткий анализ масложировой отрасли Украины, выделены основные проблемы, обоснована необходимость повышения бизнес-устойчивости предприятий отрасли, дано определение понятия «бизнес-устойчивость предприятия» и основных ее составляющих.
In theses presented a brief analysis of the oil and fat industry of Ukraine, highlights the main challenges the necessity of increasing business sustainability of the industry, given the definition of "business sustainability of the enterprise" and its main components.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1852
Appears in Collections:Кафедра менеджменту організацій



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.