Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1865
Title: | Методичні підходи до оцінки економічної стратегії підприємства харчової промисловості у конкурентному середовищі |
Other Titles: | Методические подходы к оценке экономической стратегии предприятия пищевой промышленности в конкурентной среде Methodical approaches to the estimation of the economic strategy of the enterprises of food industry in a competitive environment |
Authors: | Місько, Г.А. Мисько, А.А. Misko, G. |
Citation: | Місько Г. А. Методичні підходи до оцінки економічної стратегії підприємства харчової промисловості в конкурентному середовищі / Г. А. Місько // Вісник Запорізького національного університету. – 2010. – № 3(7). – С. 61–67. |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Запорізький національний університет |
Keywords: | економічна стратегія підприємство харчова промисловість конкурентоспроможність конкурентне середовище экономическая стратегия предприятие пищевая промышленность конкурентоспособность конкурентная среда economic strategy business food industry competitiveness competitive environment |
Abstract: | У статті досліджено методичні підходи до оцінки економічної стратегії підприємства харчової промисловості у конкурентному середовищі. Розглянуто відмінні особливості категорії конкурентоспроможність продукції та конкурентоспроможності підприємства. Запропоновано оцінювати економічну стратегію підприємства харчової промисловості за допомогою використання методики оцінки зведеного рівня конкурентоспроможності, основою якого є систематизований набір показників, при умові використання надійних експертних оцінок. В статье исследованы методические подходы к оценке экономической стратегии предприятия пищевой промышленности в конкурентной среде. Рассмотрены отличительные особенности категории конкурентоспособность продукции и конкурентоспособности предприятия. Предложено оценивать экономическую стратегию предприятия пищевой промышленности с помощью использования методики оценки сводного уровня конкурентоспособности, основой которого является систематизированный набор показателей, при условии использования надежных экспертных оценок. The article explores approaches to assessing the economic strategy of the food industry in a competitive environment. Consider the distinguishing features of competitive products and categories of enterprise competitiveness. An economic strategy to assess the food industry by using the consolidated methodologies for evaluating the level of competitiveness, based on a systematic set of indicators, provided reliable use of expert evaluations. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1865 |
Appears in Collections: | Кафедра менеджменту організацій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Методичні підходи до оцінки економічної стратегії підприємства харчової промисловості у конкурентному середовищі.pdf | 152,69 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.