Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1865
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМісько, Г.А.-
dc.contributor.authorМисько, А.А.-
dc.contributor.authorMisko, G.-
dc.date.accessioned2014-06-16T07:39:32Z-
dc.date.available2014-06-16T07:39:32Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationМісько Г. А. Методичні підходи до оцінки економічної стратегії підприємства харчової промисловості в конкурентному середовищі / Г. А. Місько // Вісник Запорізького національного університету. – 2010. – № 3(7). – С. 61–67.ru_RU
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1865-
dc.description.abstractУ статті досліджено методичні підходи до оцінки економічної стратегії підприємства харчової промисловості у конкурентному середовищі. Розглянуто відмінні особливості категорії конкурентоспроможність продукції та конкурентоспроможності підприємства. Запропоновано оцінювати економічну стратегію підприємства харчової промисловості за допомогою використання методики оцінки зведеного рівня конкурентоспроможності, основою якого є систематизований набір показників, при умові використання надійних експертних оцінок.ru_RU
dc.description.abstractВ статье исследованы методические подходы к оценке экономической стратегии предприятия пищевой промышленности в конкурентной среде. Рассмотрены отличительные особенности категории конкурентоспособность продукции и конкурентоспособности предприятия. Предложено оценивать экономическую стратегию предприятия пищевой промышленности с помощью использования методики оценки сводного уровня конкурентоспособности, основой которого является систематизированный набор показателей, при условии использования надежных экспертных оценок.-
dc.description.abstractThe article explores approaches to assessing the economic strategy of the food industry in a competitive environment. Consider the distinguishing features of competitive products and categories of enterprise competitiveness. An economic strategy to assess the food industry by using the consolidated methodologies for evaluating the level of competitiveness, based on a systematic set of indicators, provided reliable use of expert evaluations.-
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherЗапорізький національний університетru_RU
dc.subjectекономічна стратегіяru_RU
dc.subjectпідприємствоru_RU
dc.subjectхарчова промисловістьru_RU
dc.subjectконкурентоспроможністьru_RU
dc.subjectконкурентне середовищеru_RU
dc.subjectэкономическая стратегияru_RU
dc.subjectпредприятиеru_RU
dc.subjectпищевая промышленностьru_RU
dc.subjectконкурентоспособностьru_RU
dc.subjectконкурентная средаru_RU
dc.subjecteconomic strategyru_RU
dc.subjectbusinessru_RU
dc.subjectfood industryru_RU
dc.subjectcompetitivenessru_RU
dc.subjectcompetitive environmentru_RU
dc.titleМетодичні підходи до оцінки економічної стратегії підприємства харчової промисловості у конкурентному середовищіru_RU
dc.title.alternativeМетодические подходы к оценке экономической стратегии предприятия пищевой промышленности в конкурентной средеru_RU
dc.title.alternativeMethodical approaches to the estimation of the economic strategy of the enterprises of food industry in a competitive environmentru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Кафедра менеджменту



This item is protected by original copyright



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.