Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1868
Назва: Аналіз складових економічної стратегії підприємства з виробництва фруктових та овочевих соків
Інші назви: Анализ составляющих экономической стратегии предприятия по производству фруктовых и овощных соков
The analysis of the economic strategy of the enterprise for the production of fruit and vegetable juices
Автори: Місько, Г.А.
Мисько, А.А.
Misko, G.
Бібліографічний опис: Місько Г. А. Аналіз складових економічної стратегії підприємства з виробництва фруктових та овочевих соків / Г. А. Місько, М. А. Саєнсус // Науковий вісник. Одеський національний економічний університет. Всеукраїнська асоціація молодих науковців. – Науки: економіка, політологія, історія. – 2012. – № 14(166). – С. 139–146.
Дата публікації: 2012
Видавництво: Одеський національний економічний університет
Ключові слова: складові
економічна стратегія
підприємство
составляющие
экономическая стратегия
предприятие
components
еconomiс strategy
enterprise
Короткий огляд (реферат): У статті проведено аналіз складових економічної стратегії підприємства з виробництва фруктових та овочевих соків. Виявлені основні проблеми, які перешкоджають успішній реалізації економічної стратегії підприємства, а саме: зниження попиту на продукцію, недостатній рівень забезпечення сировинної бази, погіршення фінансових результатів підприємств, скорочення капітальних витрат.
В статье проведен анализ составляющих экономической стратегии предприятия по производству фруктовых и овощных соков. Выявлены основные проблемы, которые препятствуют успешной реализации экономической стратегии предприятия, а именно: снижение спроса на продукцию, недостаточный уровень обеспечения сырьевой базы, ухудшение финансовых результатов предприятий, сокращение капитальных затрат.
The article analyzes the components of the economic strategy of the company for the production of fruit and vegetable juices. The main problems that hinder the successful implementation of the economic strategy of the enterprise, namely the reduction in demand for products that provide inadequate raw materials, the deterioration of the financial results of enterprises, the reduction of capital costs.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1868
Розташовується у зібраннях:Кафедра менеджменту організацій



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.