Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1894
Назва: | Управление достижением целевой прибыли гостиничного предприятия на основе CVP-анализа |
Інші назви: | Управління досягненням цільового прибутку готельного підприємства на основі CVP-аналізу Management profit target achievement hotel companies based CVP- analysis |
Автори: | Егупова, И.Н. Єгупова, І.М. Yegupova, I. |
Бібліографічний опис: | Егупова И. Н. Управление достижением целевой прибыли гостиничного предприятия на основе CVP-анализа / И. Н. Егупова // Institutional framework of the economy functioning in conditions of transformation: Collection of scientific articles. – Нюрнберг: SWG imex GmbH, 2014. – Т. 2. - С. 268-270. |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | SWG imex GmbH |
Ключові слова: | целевые показатели экономический критерий целевая прибыль постоянные расходы переменные расходы маржинальная прибыль цільові показники економічний критерій цільовий прибуток постійні витрати змінні витрати маржинальний прибуток target activities economic criterions target profit fixed costs fluctuating costs marginal profit |
Короткий огляд (реферат): | Обоснована целесообразность использования CVP-анализа как инструмента достижения целевых показателей в процессе формирования операционного плана гостиничного предприятия. Предложен алгоритм расчета снижения величины постоянных и переменных затрат, обеспечивающий получение целевой прибыли гостиницы. Обґрунтовано доцільність використання CVP-аналізу як інструменту досягнення цільових показників у процесі формування операційного плану готельного підприємства. Запропоновано алгоритм розрахунку зниження величини постійних і змінних витрат, що забезпечує отримання цільової прибутку готелю. The reasonability of usage of the CVP-analysis, as an instrument in achievement of the target’s indicators in the forming process of the enterprise’s operational plan of the hotel enterprise. The algorithm of calculating of the fixed and direct costs quantity’s reduction is suggested, providing the target profit’s of the hotel. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1894 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Управление достижением целевой прибыли гостиничного предприятия на основе CVP-анализа.pdf | 279,48 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.