Управління якістю та конкурентоспроможністю продукції підприємства

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Одеський Національний Економічний Універсітет

Анотація

У роботі розглядаються теоретичні аспекти управління якістю та конкурентоспроможністю продукції підприємства, зокрема вивчено сутність та взаємозв’язок понять якості та конкурентоспроможності продукції, досліджено класифікацію факторів впливу на конкурентоспроможність продукції. Проаналізовано ринок молока та молокопродуктів України, вивчено внутрішнє середовище ТОВ «Літинський молзавод» та оцінено якість та конкурентоспроможність продукції підприємства. Надано пропозиції щодо удосконалення управління якістю та конкурентоспроможністю продукції, зокрема запропоновано встановлення нового обладнання для очищення молока.

Опис

Бібліографічний опис

Алавердян К.Р. Управлiння якiстю та конкурентоспроможнiстю продукцiї пiдприємства : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Катерина Русланiвна Алавердян ; наук. кер. Юлiя Валентинiвна Карпенко . - ОНЕУ , 2025.-72с.

Підтвердження

Огляд

Доповнено

Посилаються