Управління якістю та конкурентоспроможністю продукції підприємства
Вантажиться...
Дата
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Одеський Національний Економічний Універсітет
Анотація
У роботі розглядаються теоретичні аспекти управління якістю та конкурентоспроможністю продукції підприємства, зокрема вивчено сутність та взаємозв’язок понять якості та конкурентоспроможності продукції, досліджено класифікацію факторів впливу на конкурентоспроможність продукції.
Проаналізовано ринок молока та молокопродуктів України, вивчено внутрішнє середовище ТОВ «Літинський молзавод» та оцінено якість та конкурентоспроможність продукції підприємства.
Надано пропозиції щодо удосконалення управління якістю та конкурентоспроможністю продукції, зокрема запропоновано встановлення нового обладнання для очищення молока.
Опис
Ключові слова
якість продукції, конкурентоспроможність продукції, ринок молока та молокопродуктів України, метод п’яти конкурентних сил М. Портера, метод сум, блок-схема процесу, product quality, product competitiveness, the milk and dairy market of Ukraine, M. Porter's five competitive forces method, the sum method, process flowchart
Бібліографічний опис
Алавердян К.Р. Управлiння якiстю та конкурентоспроможнiстю продукцiї пiдприємства : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Катерина Русланiвна Алавердян ; наук. кер. Юлiя Валентинiвна Карпенко . - ОНЕУ , 2025.-72с.