Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19431
Назва: Управління якістю та конкурентоспроможністю продукції підприємства
Інші назви: Management of quality and competitiveness of enterprise’s products
Автори: Алавердян, К.Р.
Бібліографічний опис: Алавердян К.Р. Управлiння якiстю та конкурентоспроможнiстю продукцiї пiдприємства : квалiфiкацiйна робота на здобуття освiтнього ступеня бакалавра : спец. 073 "Менеджмент" за освiтньою програмою "Менеджмент органiзацiй" / Катерина Русланiвна Алавердян ; наук. кер. Юлiя Валентинiвна Карпенко . - ОНЕУ , 2025.-72с.
Дата публікації: 2025
Видавництво: Одеський Національний Економічний Універсітет
Ключові слова: якість продукції
конкурентоспроможність продукції
ринок молока та молокопродуктів України
метод п’яти конкурентних сил М. Портера
метод сум
блок-схема процесу
product quality
product competitiveness
the milk and dairy market of Ukraine
M. Porter's five competitive forces method
the sum method
process flowchart
Короткий огляд (реферат): У роботі розглядаються теоретичні аспекти управління якістю та конкурентоспроможністю продукції підприємства, зокрема вивчено сутність та взаємозв’язок понять якості та конкурентоспроможності продукції, досліджено класифікацію факторів впливу на конкурентоспроможність продукції. Проаналізовано ринок молока та молокопродуктів України, вивчено внутрішнє середовище ТОВ «Літинський молзавод» та оцінено якість та конкурентоспроможність продукції підприємства. Надано пропозиції щодо удосконалення управління якістю та конкурентоспроможністю продукції, зокрема запропоновано встановлення нового обладнання для очищення молока.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19431
Розташовується у зібраннях:Центр заочної та вечірньої форм навчання*



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.