Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1986
Назва: Стадии процедуры пересмотра судебных актов по вновь открывшимся обстоятельствам
Інші назви: Стадії процедури перегляду судових актів за нововиявленими обставинами
Stages of procedure of revision of judicial acts on the reopened circumstances
Автори: Степанов, С.В.
Степанов, С.В.
Stepanov, S.
Бібліографічний опис: Степанов С. В. Стадии процедуры пересмотра судебных актов по вновь открывшимся обстоятельствам/ С. В. Степанов// Материалы 63-й научной конференции профессорско-преподавательского состава, аспирантов и соискателей экономико-правового факультета ОНУ им. И.И. Мечникова (17-20 ноября 2008 г.). – Одесса, 2008. – С. 97-99.
Дата публікації: 2008
Видавництво: Одеський національний університет ім.І.І.Мечникова
Ключові слова: хозяйственный спор
хозяйствующий субъект
объект обжалования
субъект обжалования
вновь открывшиеся обстоятельства
господарський спір
господарюючий суб'єкт
об'єкт оскарження
суб'єкт оскарження
нововиявлені обставини
economic dispute
managing subject
object of appeal
subject of appeal
circumstance
Короткий огляд (реферат): Вновь открывшиеся обстоятельства - это всегда существенные для дела факты объективной действительности, существовавшие в период первоначального производства по делу и вынесения судебного акта, которые не были учтены в нем из-за неизвестности их суду и заявителю по причинам, от них не зависящим, а не в результате ошибки суда. Это факты, открывающиеся после вступления акта правосудия в законную силу и могущие повлиять на его законность и обоснованность истинность, на возможность защиты и осуществления предусмотренных и охраняемых прав и интересов.
Нововиявлені обставини, - це завжди істотні для справи факти об'єктивної дійсності, що існували в період первинного провадження у справі і винесення судового акту, які не були враховані в ньому з приводу невідомості їх суду і заявникові з причин, від них не залежних, а не в результаті помилки суду. Це факти, що відкриваються після набирання законної сили акту правосуддя і що можуть вплинути на його законність і обгрунтованість, істинність, на можливість захисту передбачених прав і інтересів.
The reopened circumstances are always substantial for business facts of objective reality, existing in the period of primary production in business and taking away of judicial act, which were not taken into account in him from uncertainty to their court and declarant on reasons, from them not depending, but not as a result of error of court. It is facts, opened after entering of act of justice into legal force and can influence on his legality and validity truth, on possibility of defence and realization of the foreseen and guarded rights and interests.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1986
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки, права та управління бізнесом



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.