Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2019
Title: Таксономический анализ как метод оценки конкурентоспособности продукции
Other Titles: Таксономічний аналіз як метод оцінки конкурентоспроможності продукції
Taxonomic analysis as a method of estimating the competitiveness of products
Authors: Литвинова, В.А.
Літвінова, В.О.
Litvinova, V.
Citation: Литвинова В. А. Таксономический анализ как метод оценки конкурентоспособности продукции / В. А. Литвинова // Економіка. Управління. Інновації: електронне наукове фахове видання. – Режим доступа: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/eui_2012_1_29.pdf.
Issue Date: 2012
Keywords: конкурентоспособность продукции
уровень конкурентоспособности
метод определения конкурентоспособности продукции
таксономический анализ
расчет таксономического показателя
конкурентоспроможність
рівень конкурентоспроможності
метод визначення конкурентоспроможності продукції
таксономічного аналізу
обчислення таксономічного індексу
competitiveness
the level of competitiveness
the method of determining the competitiveness of products
taxonomic analysis
calculation of taxonomic index
Abstract: В работе приводится теоретическое и практическое обоснование использования таксономического метода для анализа уровня конкурентоспособности продукции.
У статті наведено теоретичне і практичне виправдання використання таксономічного методу для аналізу конкурентоспроможності продукції.
The paper presents theoretical and practical justification for the use of taxonomic method for analyzing the competitiveness of products.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2019
Appears in Collections:Кафедра економіки підприємства та організації підприємницької діяльності



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.