Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу : [739] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 739
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
2022Досвід створення стратегічних альянсів в готельному бізнесіШикіна, О.В.; Гончаренко, Я.Є.; Ремігайло, І.Ю.
2021Поняття revenue менеджменту в готельному бізнесіШикіна, О.В.; Ремігайло, І.Ю.; Shykina, O.; Remigailo, I.
2021Наслідки впливу пандемії на розвиток готельного господарства Одеської областіШикіна, О.В.; Shykina, O.
2021Виконання Програми «Цілі сталого розвитку України»: результати і завданняЛебедєв, І.В.; Lebediev, I.
2021Пріоритети маркетингових стратегій розвитку п’ятизіркових готелів УкраїниМихайлюк, О.Л.; Mykhailiuk, O.
2020Перспективи розвитку гастрономічного туризму в УкраїніМихайлюк, О.Л.; Mykhailiuk, O.
2021Наслідки впливу пандемії на розвиток готельного господарства УкраїниШикіна, О.В.; Shykina, O.
2020Optimization of the tourist route by solving the problem of a salesmanShinkarenko, V.; Nezdoyminov, S.; Galasyuk, S.; Шинкаренко, В.М.; Нездоймінов, С.Г.; Галасюк, С.С.
2021Роль сувенірної продукції в туристичній діяльностіЯрьоменко, С.Г.; Нєчева, Н.В.; Iaromenko, S.; Niecheva, N.
2021Структура категоризованих готелів україни після відновлення роботи комісії з категоризаціїШикіна, О.В.; Ярьоменко, С.Г.; Shykina, O.; Iaromenko, S.
2021Територіально-виробнича кооперація у сфері гастрономічного туризмуНездоймінов, С.Г.; Корнея, С.; Nezdoyminov, S.; Cornea, S.
2021Впровадження agile-методів у сфері туризму та horecaНазаренко, О.В.; Nazarenko, O.
2021Впровадження інструментів просування в маркетинговій політиці підприємств ресторанного господарства Одеської областіМихайлюк, О.Л.; Mykhailiuk, O.
2021Перспективи розвитку активних видів туризму в Одеському регіоніМартинова, Н.С.; Martynova, N.
2021Рекреація і туризм як фактори розвитку людського потенціалуЛебедєв, І.В.; Lebedyev, I.
2021Специфіка управління запасами в закладах ресторанного господарстваЄгупова, І.М.; Єгупов, Ю.А.; Yegupova, I.; Yegupov, Y.
2021Сучасні напрями діджиталізації сфери туризмуДавиденко, І.В.; Davydenko, I.
2021Особливості інноваційної діяльності в ресторанному бізнесі в період світової кризиБедрадіна, Г.К.; Bedradina, G.
2021Особливості поєднання процесного і функціонального підходів до формування виробничої програми підприємстваЄгупов, Ю.А.; Yegupov, Y.; Єгупова, І.М.; Yegupova, I.
2021Соціально-економічні наслідки впливу пандемії на стан безробіття в УкраїніДаниліна, С.О.; Коцюрубенко, Г.М.; Шикіна, О.В.; Danilyna, S.; Kotsіurubenko, G.; Shykina, O.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 739