Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 851
Попередній перегляд | Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2023 | Бальнеологічний туризм: сутність, ознаки та чинники розвитку | Галасюк, С.С.; Galasyuk, S. |
| 2022 | Аналіз конкурентних позицій бальнеологічних санаторіїв Закарпатської області | Галасюк, С.С.; Філюк, В.В.; Galasyuk, S.; Filyuk, V. |
| 2022 | Автотуризм в Україні: особливості, переваги, проблеми і перспективи розвитку | Галасюк, С.С.; Galasyuk, S. |
| 2022 | Organizational and economic aspects of ethnic restaurants’ functions | Galasyuk, S.; Le Tran Bao Ngoc; Галасюк, С.С.; Le Tran Bao Ngoc |
| 2023 | Застосування Coursera та Prometheus як інструмент реалізації неформальної освіти | Шикіна, О.В. |
| 2023 | Особливості мотивації студентів до навчання | Нєчева, Н.В.; Niecheva, N. |
| 2023 | Навчальне підприємництво в туристичній освіті: проблеми та перспективи розвитку | Мартинова, Н.С.; Martynova, N. |
| 2023 | Розвиток людського потенціалу – найактуальніше завдання вищої освіти | Лебедєв, І.В.; Lebediev, I. |
| 2023 | Навчально-виробничий готельно-ресторанний комплекс ОНЕУ як складова практико-орієнтованого навчання здобувачів освіти зіспеціальностей «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» | Давиденко, І.В.; Козловський, Р.С. |
| 2023 | Міждисциплінарний підхід до формування професійних компетенцій при викладанні фахових дисциплін | Бедрадіна, Г.К.; Нездоймінов, С.Г.; Bedradina, G.; Nezdoyminov, S. |
| 2022 | Вплив пандемії COVID-19 на міжнародні готельні мережі | Шикіна, О.В.; Shykina, O. |
| 2021 | Основні вимоги щодо якості та безпечності молочної продукції | Кунділовська, Т.А.; Kundilovskaya, T. |
| 2022 | Деякі аспекти товарознавчої експертизи шкіряних сумок | Кунділовська, Т.А.; Kundilovskaya, T. |
| 2022 | Сучасний розвиток інфраструктури міжнародного круїзного ринку | Нездоймінов, С.Г.; Nezdoyminov, S. |
| 2022 | Управління бізнес-процесами в епоху інноваційної конкуренції підприємств в індустрії гостинності | Саєнсус, М.А.; Saiensus, M. |
| 2021 | Тенденції розвитку туристичної галузі у до-covid період | Шикіна, О.В.; Shykina, O. |
| 2022 | Інструменти revenue менеджменту у готельному бізнесі | Шикіна, О.В.; Ремігайло, І.Ю.; Shykina, O. |
| 2021 | Revenue менеджмент, як інструмент удосконалення ціноутворення на підприємствах готельного бізнесу | Ремігайло, І.Ю.; Шикіна, О.В.; Remigailo, I.; Shykina, O. |
| 2022 | Приклади стратегічних альянсів в готельному бізнесі | Шикіна, О.В.; Shykina, O. |
| 2021 | Типи та напрямки діяльності туристичних кластерів в Україні Розвиток сталого туризму: виклики і можливості для туристичного та готельно-ресторанного бізнес | Єгупова, І.М.; Yegupova, I. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 851