Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу : [851] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 851
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2023Бальнеологічний туризм: сутність, ознаки та чинники розвиткуГаласюк, С.С.; Galasyuk, S.
2022Аналіз конкурентних позицій бальнеологічних санаторіїв Закарпатської областіГаласюк, С.С.; Філюк, В.В.; Galasyuk, S.; Filyuk, V.
2022Автотуризм в Україні: особливості, переваги, проблеми і перспективи розвиткуГаласюк, С.С.; Galasyuk, S.
2022Organizational and economic aspects of ethnic restaurants’ functionsGalasyuk, S.; Le Tran Bao Ngoc; Галасюк, С.С.; Le Tran Bao Ngoc
2023Застосування Coursera та Prometheus як інструмент реалізації неформальної освітиШикіна, О.В.
2023Особливості мотивації студентів до навчанняНєчева, Н.В.; Niecheva, N.
2023Навчальне підприємництво в туристичній освіті: проблеми та перспективи розвиткуМартинова, Н.С.; Martynova, N.
2023Розвиток людського потенціалу – найактуальніше завдання вищої освітиЛебедєв, І.В.; Lebediev, I.
2023Навчально-виробничий готельно-ресторанний комплекс ОНЕУ як складова практико-орієнтованого навчання здобувачів освіти зіспеціальностей «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа»Давиденко, І.В.; Козловський, Р.С.
2023Міждисциплінарний підхід до формування професійних компетенцій при викладанні фахових дисциплінБедрадіна, Г.К.; Нездоймінов, С.Г.; Bedradina, G.; Nezdoyminov, S.
2022Вплив пандемії COVID-19 на міжнародні готельні мережіШикіна, О.В.; Shykina, O.
2021Основні вимоги щодо якості та безпечності молочної продукціїКунділовська, Т.А.; Kundilovskaya, T.
2022Деякі аспекти товарознавчої експертизи шкіряних сумокКунділовська, Т.А.; Kundilovskaya, T.
2022Сучасний розвиток інфраструктури міжнародного круїзного ринкуНездоймінов, С.Г.; Nezdoyminov, S.
2022Управління бізнес-процесами в епоху інноваційної конкуренції підприємств в індустрії гостинностіСаєнсус, М.А.; Saiensus, M.
2021Тенденції розвитку туристичної галузі у до-covid періодШикіна, О.В.; Shykina, O.
2022Інструменти revenue менеджменту у готельному бізнесіШикіна, О.В.; Ремігайло, І.Ю.; Shykina, O.
2021Revenue менеджмент, як інструмент удосконалення ціноутворення на підприємствах готельного бізнесуРемігайло, І.Ю.; Шикіна, О.В.; Remigailo, I.; Shykina, O.
2022Приклади стратегічних альянсів в готельному бізнесіШикіна, О.В.; Shykina, O.
2021Типи та напрямки діяльності туристичних кластерів в Україні Розвиток сталого туризму: виклики і можливості для туристичного та готельно-ресторанного бізнесЄгупова, І.М.; Yegupova, I.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 851