Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2102
Назва: | Екологічний франчайзинг як форма активізації підприємницької діяльності у харчовій промисловості України: економіко- правовий аспект впровадження |
Інші назви: | Экологический франчайзинг как форма активизации предпринимательской деятельности в пищевой промышленности Украины: экономико-правовой аспект внедрения Environmental franchising as a form of business activity in the food industry of Ukraine: economic and legal aspects of implementation |
Автори: | Андрєєва, Н.М. Андреева, Н.Н. Andryeyeva, N. |
Бібліографічний опис: | Андрєєва Н. М. Екологічний франчайзинг як форма активізації підприємницької діяльності у харчовій промисловості України: економіко- правовий аспект впровадження / Н. М. Андрєєва, В. А. Козловцева // Економіка і управління. - 2013. – Ч.1, № 2. – С. 8-14. |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Національна академія природоохоронного і курортного будівництва |
Ключові слова: | екологічне підприємництво франчайзинг харчова промисловість франшиза экологическое предпринимательство франчайзинг пищевая промышленность франшиза environmental entrepreneurship franchising food processing deductible |
Короткий огляд (реферат): | У статті скрізь призму системного розуміння сутності та визначення типологічних ознак екологічного франчайзингу визначено економіко-правове підґрунтя його розвитку як форми активізації екологічного підприємництва в Україні. В статье сквозь призму системного понимания сущности и определения типологических признаков экологического франчайзинга определены экономико-правовую основу его развития как формы активизации экологического предпринимательства в Украине. In this article through the prism of understanding the system definition typological features of ecological franchise defined economic and legal a basis for its development as a form of intensification of environmental entrepreneurship in Ukraine. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2102 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра маркетингу та міжнародної логістики |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Екологічний франчайзинг як форма активізації підприємницької діяльності у харчовій промисловості України.pdf | 280,01 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.