Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2102
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАндрєєва, Н.М.-
dc.contributor.authorАндреева, Н.Н.-
dc.contributor.authorAndryeyeva, N.-
dc.date.accessioned2014-08-19T06:38:34Z-
dc.date.available2014-08-19T06:38:34Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationАндрєєва Н. М. Екологічний франчайзинг як форма активізації підприємницької діяльності у харчовій промисловості України: економіко- правовий аспект впровадження / Н. М. Андрєєва, В. А. Козловцева // Економіка і управління. - 2013. – Ч.1, № 2. – С. 8-14.ru_RU
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2102-
dc.description.abstractУ статті скрізь призму системного розуміння сутності та визначення типологічних ознак екологічного франчайзингу визначено економіко-правове підґрунтя його розвитку як форми активізації екологічного підприємництва в Україні.ru_RU
dc.description.abstractВ статье сквозь призму системного понимания сущности и определения типологических признаков экологического франчайзинга определены экономико-правовую основу его развития как формы активизации экологического предпринимательства в Украине.-
dc.description.abstractIn this article through the prism of understanding the system definition typological features of ecological franchise defined economic and legal a basis for its development as a form of intensification of environmental entrepreneurship in Ukraine.-
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherНаціональна академія природоохоронного і курортного будівництваru_RU
dc.subjectекологічне підприємництвоru_RU
dc.subjectфранчайзингru_RU
dc.subjectхарчова промисловістьru_RU
dc.subjectфраншизаru_RU
dc.subjectэкологическое предпринимательствоru_RU
dc.subjectфранчайзингru_RU
dc.subjectпищевая промышленностьru_RU
dc.subjectфраншизаru_RU
dc.subjectenvironmental entrepreneurshipru_RU
dc.subjectfranchisingru_RU
dc.subjectfood processingru_RU
dc.subjectdeductibleru_RU
dc.titleЕкологічний франчайзинг як форма активізації підприємницької діяльності у харчовій промисловості України: економіко- правовий аспект впровадженняru_RU
dc.title.alternativeЭкологический франчайзинг как форма активизации предпринимательской деятельности в пищевой промышленности Украины: экономико-правовой аспект внедренияru_RU
dc.title.alternativeEnvironmental franchising as a form of business activity in the food industry of Ukraine: economic and legal aspects of implementationru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра маркетингу та міжнародної логістики



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.