Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2143
Title: Стратегії цінової політики як метод підвищення конкурентоспроможності туристичних фірм
Other Titles: Стратегии ценовой политики как метод повышения конкурентоспособности туристических фирм
Pricing policy strategy as a method of improving the competitiveness of tourism firms
Authors: Ухлічєва, І.В.
Жупаненко, А.В.
Ухличева, И.В.
Жупаненко, А.В.
Ukhlicheva, I.
Zhupanenko, A.
Citation: Ухлічєва І. В. Стратегії цінової політики як метод підвищення конкурентоспроможності туристичних фірм / І. В. Ухлічєва, А. В. Жупаненко // Індустрія гостинності у країнах Европи: Матеріали IV Міжнародної науково-практичної конференції (16-18 грудня 2010 р.). – Сімферополь: ВіТроПринт, 2010. – С. 137-139.
Issue Date: 2010
Publisher: ВіТроПринт
Keywords: туризм
цінова політика
стратегія
конкурентноспроможність
туризм
ценовая политика
стратегия
конкурентоспособность
tourism
pricing strategy
competitiveness
strategy
Abstract: В умовах ринкової економіки комерційний успіх будь-якого туристичного підприємства багато в чому залежить від правильно обраної стратегії і тактики ціноутворення на товари і послуги. У статті розглянуті найбільш поширені в індустрії туризму стратегії ціноутворення, а також проаналізовано ефективність їх використання на практиці і виділені основні переваги і недоліки.
В условиях рыночной экономики коммерческий успех любого туристического предприятия во многом зависит от правильно выбранной стратегии и тактики ценообразования на товары и услуги. В статье рассмотрены наиболее распространенные в индустрии туризма стратегии ценообразования, а также проанализирована эффективность их использования на практике и выделены основные преимущества и недостатки.
In a market economy, the commercial success of any tourism enterprise largely depends on the correct strategy and tactics of pricing for goods and services. The article describes the most common in the travel industry pricing strategies, as well as analyzed the effectiveness of their use in practice and highlights the major advantages and disadvantages.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2143
Appears in Collections:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.