Аналіз переваг використання тропічних олій в харчових продуктах

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Донецьк: ДонНУЕТ

Анотація

Обґрунтовано переваги використання тропічних олій як рецептурних інгредієнтів харчових продуктів.
Обоснованы преимущества использования тропических масел как рецептурных ингредиентов пищевых продуктов.
The advantages of tropical oils as ingredients of foods.

Опис

Бібліографічний опис

Кунділовська Т. А. Аналіз переваг використання тропічних олій в харчових продуктах / Т.А. Кунділовська // Матеріали міжнар. науково-практичної конференції «Проблеми гігієни та технології харчування. Сучасні тенденції і перспективи розвитку». – Донецьк: ДонНУЕТ, 2012. – С. 30–32.

Підтвердження

Огляд

Доповнено

Посилаються