Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/221
Назва: | Аналіз переваг використання тропічних олій в харчових продуктах |
Автори: | Кунділовська, Т.А. Кундиловская, Т.А. Kundilovskaya, T. |
Бібліографічний опис: | Кунділовська Т. А. Аналіз переваг використання тропічних олій в харчових продуктах / Т.А. Кунділовська // Матеріали міжнар. науково-практичної конференції «Проблеми гігієни та технології харчування. Сучасні тенденції і перспективи розвитку». – Донецьк: ДонНУЕТ, 2012. – С. 30–32. |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Донецьк: ДонНУЕТ |
Ключові слова: | тропічні олії рецептурні інгредієнти технологічні переваги тропические масла рецептурные ингредиенты технологические преимущества tropical oils recipe ingredients technological advantages |
Короткий огляд (реферат): | Обґрунтовано переваги використання тропічних олій як рецептурних інгредієнтів харчових продуктів. Обоснованы преимущества использования тропических масел как рецептурных ингредиентов пищевых продуктов. The advantages of tropical oils as ingredients of foods. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/221 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Аналіз переваг використання тропічних олій у харчових продуктах.pdf | 74,81 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.