Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/221
Назва: Аналіз переваг використання тропічних олій в харчових продуктах
Автори: Кунділовська, Т.А.
Кундиловская, Т.А.
Kundilovskaya, T.
Бібліографічний опис: Кунділовська Т. А. Аналіз переваг використання тропічних олій в харчових продуктах / Т.А. Кунділовська // Матеріали міжнар. науково-практичної конференції «Проблеми гігієни та технології харчування. Сучасні тенденції і перспективи розвитку». – Донецьк: ДонНУЕТ, 2012. – С. 30–32.
Дата публікації: 2012
Видавництво: Донецьк: ДонНУЕТ
Ключові слова: тропічні олії
рецептурні інгредієнти
технологічні переваги
тропические масла
рецептурные ингредиенты
технологические преимущества
tropical oils
recipe ingredients
technological advantages
Короткий огляд (реферат): Обґрунтовано переваги використання тропічних олій як рецептурних інгредієнтів харчових продуктів.
Обоснованы преимущества использования тропических масел как рецептурных ингредиентов пищевых продуктов.
The advantages of tropical oils as ingredients of foods.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/221
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.