Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/221
Title: Аналіз переваг використання тропічних олій в харчових продуктах
Authors: Кунділовська, Т.А.
Кундиловская, Т.А.
Kundilovskaya, T.
Citation: Кунділовська Т. А. Аналіз переваг використання тропічних олій в харчових продуктах / Т.А. Кунділовська // Матеріали міжнар. науково-практичної конференції «Проблеми гігієни та технології харчування. Сучасні тенденції і перспективи розвитку». – Донецьк: ДонНУЕТ, 2012. – С. 30–32.
Issue Date: 2012
Publisher: Донецьк: ДонНУЕТ
Keywords: тропічні олії
рецептурні інгредієнти
технологічні переваги
тропические масла
рецептурные ингредиенты
технологические преимущества
tropical oils
recipe ingredients
technological advantages
Abstract: Обґрунтовано переваги використання тропічних олій як рецептурних інгредієнтів харчових продуктів.
Обоснованы преимущества использования тропических масел как рецептурных ингредиентов пищевых продуктов.
The advantages of tropical oils as ingredients of foods.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/221
Appears in Collections:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.