Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/221
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кунділовська, Т.А. | - |
dc.contributor.author | Кундиловская, Т.А. | - |
dc.contributor.author | Kundilovskaya, T. | - |
dc.date.accessioned | 2013-02-12T09:20:32Z | - |
dc.date.available | 2013-02-12T09:20:32Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Кунділовська Т. А. Аналіз переваг використання тропічних олій в харчових продуктах / Т.А. Кунділовська // Матеріали міжнар. науково-практичної конференції «Проблеми гігієни та технології харчування. Сучасні тенденції і перспективи розвитку». – Донецьк: ДонНУЕТ, 2012. – С. 30–32. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/221 | - |
dc.description.abstract | Обґрунтовано переваги використання тропічних олій як рецептурних інгредієнтів харчових продуктів. | ru_RU |
dc.description.abstract | Обоснованы преимущества использования тропических масел как рецептурных ингредиентов пищевых продуктов. | - |
dc.description.abstract | The advantages of tropical oils as ingredients of foods. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.publisher | Донецьк: ДонНУЕТ | ru_RU |
dc.subject | тропічні олії | ru_RU |
dc.subject | рецептурні інгредієнти | ru_RU |
dc.subject | технологічні переваги | ru_RU |
dc.subject | тропические масла | ru_RU |
dc.subject | рецептурные ингредиенты | ru_RU |
dc.subject | технологические преимущества | ru_RU |
dc.subject | tropical oils | ru_RU |
dc.subject | recipe ingredients | ru_RU |
dc.subject | technological advantages | ru_RU |
dc.title | Аналіз переваг використання тропічних олій в харчових продуктах | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Аналіз переваг використання тропічних олій у харчових продуктах.pdf | 74,81 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.