Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/221
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКунділовська, Т.А.-
dc.contributor.authorКундиловская, Т.А.-
dc.contributor.authorKundilovskaya, T.-
dc.date.accessioned2013-02-12T09:20:32Z-
dc.date.available2013-02-12T09:20:32Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationКунділовська Т. А. Аналіз переваг використання тропічних олій в харчових продуктах / Т.А. Кунділовська // Матеріали міжнар. науково-практичної конференції «Проблеми гігієни та технології харчування. Сучасні тенденції і перспективи розвитку». – Донецьк: ДонНУЕТ, 2012. – С. 30–32.ru_RU
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/221-
dc.description.abstractОбґрунтовано переваги використання тропічних олій як рецептурних інгредієнтів харчових продуктів.ru_RU
dc.description.abstractОбоснованы преимущества использования тропических масел как рецептурных ингредиентов пищевых продуктов.-
dc.description.abstractThe advantages of tropical oils as ingredients of foods.-
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherДонецьк: ДонНУЕТru_RU
dc.subjectтропічні оліїru_RU
dc.subjectрецептурні інгредієнтиru_RU
dc.subjectтехнологічні перевагиru_RU
dc.subjectтропические маслаru_RU
dc.subjectрецептурные ингредиентыru_RU
dc.subjectтехнологические преимуществаru_RU
dc.subjecttropical oilsru_RU
dc.subjectrecipe ingredientsru_RU
dc.subjecttechnological advantagesru_RU
dc.titleАналіз переваг використання тропічних олій в харчових продуктахru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.