Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/222
Назва: | Дослідження конкурентоспроможності концентрованих яблучних соків та нектарів виробництва ЗАТ ВО «Одеський консервний завод» |
Автори: | Кунділовська, Т.А. Кундиловская, Т.А. Kundilovskaya, T. |
Бібліографічний опис: | Кунділовська Т.А. Дослідження конкурентоспроможності концентрованих яблучних соків та нектарів виробництва ЗАТ ВО «Одеський консервний завод» / Т. А. Кунділовська, І. С. Кулік //Науковий вісник. Одеський державний економічний університет. Всеукраїнська асоціація молодих науковців. – Науки: економіка, політологія, історія. – 2009. – № 20 (98). – С. 19–27. |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Одеський державний економічний університет |
Ключові слова: | конкурентоспроможність яблучний нектар профілограма смаковитість конкурентоспособность яблочный нектар профилограмма вкусность сompetitiveness apple nectar profilogram goodies |
Короткий огляд (реферат): | В статті розглянуто органолептичні властивості яблучних соків та нектарів, які є чинниками конкурентоспроможності продуктів. В статье рассмотрены органолептические свойства яблочных соков и нектаров, которые формируют конкурентоспособность продуктов. In the article the organoleptic properties of apple juice and nectar, which form the product competitiveness are consider. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/222 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дослідження конкурентоспроможності концентрованих.pdf | 134,55 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.