Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/222
Назва: Дослідження конкурентоспроможності концентрованих яблучних соків та нектарів виробництва ЗАТ ВО «Одеський консервний завод»
Автори: Кунділовська, Т.А.
Кундиловская, Т.А.
Kundilovskaya, T.
Бібліографічний опис: Кунділовська Т.А. Дослідження конкурентоспроможності концентрованих яблучних соків та нектарів виробництва ЗАТ ВО «Одеський консервний завод» / Т. А. Кунділовська, І. С. Кулік //Науковий вісник. Одеський державний економічний університет. Всеукраїнська асоціація молодих науковців. – Науки: економіка, політологія, історія. – 2009. – № 20 (98). – С. 19–27.
Дата публікації: 2009
Видавництво: Одеський державний економічний університет
Ключові слова: конкурентоспроможність
яблучний нектар
профілограма
смаковитість
конкурентоспособность
яблочный нектар
профилограмма
вкусность
сompetitiveness
apple nectar
profilogram
goodies
Короткий огляд (реферат): В статті розглянуто органолептичні властивості яблучних соків та нектарів, які є чинниками конкурентоспроможності продуктів.
В статье рассмотрены органолептические свойства яблочных соков и нектаров, которые формируют конкурентоспособность продуктов.
In the article the organoleptic properties of apple juice and nectar, which form the product competitiveness are consider.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/222
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дослідження конкурентоспроможності концентрованих.pdf134,55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.