Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/222
Title: | Дослідження конкурентоспроможності концентрованих яблучних соків та нектарів виробництва ЗАТ ВО «Одеський консервний завод» |
Authors: | Кунділовська, Т.А. Кундиловская, Т.А. Kundilovskaya, T. |
Citation: | Кунділовська Т.А. Дослідження конкурентоспроможності концентрованих яблучних соків та нектарів виробництва ЗАТ ВО «Одеський консервний завод» / Т. А. Кунділовська, І. С. Кулік //Науковий вісник. Одеський державний економічний університет. Всеукраїнська асоціація молодих науковців. – Науки: економіка, політологія, історія. – 2009. – № 20 (98). – С. 19–27. |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Одеський державний економічний університет |
Keywords: | конкурентоспроможність яблучний нектар профілограма смаковитість конкурентоспособность яблочный нектар профилограмма вкусность сompetitiveness apple nectar profilogram goodies |
Abstract: | В статті розглянуто органолептичні властивості яблучних соків та нектарів, які є чинниками конкурентоспроможності продуктів. В статье рассмотрены органолептические свойства яблочных соков и нектаров, которые формируют конкурентоспособность продуктов. In the article the organoleptic properties of apple juice and nectar, which form the product competitiveness are consider. |
URI: | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/222 |
Appears in Collections: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Дослідження конкурентоспроможності концентрованих.pdf | 134,55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.