Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/222
Title: Дослідження конкурентоспроможності концентрованих яблучних соків та нектарів виробництва ЗАТ ВО «Одеський консервний завод»
Authors: Кунділовська, Т.А.
Кундиловская, Т.А.
Kundilovskaya, T.
Citation: Кунділовська Т.А. Дослідження конкурентоспроможності концентрованих яблучних соків та нектарів виробництва ЗАТ ВО «Одеський консервний завод» / Т. А. Кунділовська, І. С. Кулік //Науковий вісник. Одеський державний економічний університет. Всеукраїнська асоціація молодих науковців. – Науки: економіка, політологія, історія. – 2009. – № 20 (98). – С. 19–27.
Issue Date: 2009
Publisher: Одеський державний економічний університет
Keywords: конкурентоспроможність
яблучний нектар
профілограма
смаковитість
конкурентоспособность
яблочный нектар
профилограмма
вкусность
сompetitiveness
apple nectar
profilogram
goodies
Abstract: В статті розглянуто органолептичні властивості яблучних соків та нектарів, які є чинниками конкурентоспроможності продуктів.
В статье рассмотрены органолептические свойства яблочных соков и нектаров, которые формируют конкурентоспособность продуктов.
In the article the organoleptic properties of apple juice and nectar, which form the product competitiveness are consider.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/222
Appears in Collections:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.