Дослідження конкурентоспроможності концентрованих яблучних соків та нектарів виробництва ЗАТ ВО «Одеський консервний завод»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Одеський державний економічний університет

Анотація

В статті розглянуто органолептичні властивості яблучних соків та нектарів, які є чинниками конкурентоспроможності продуктів.
В статье рассмотрены органолептические свойства яблочных соков и нектаров, которые формируют конкурентоспособность продуктов.
In the article the organoleptic properties of apple juice and nectar, which form the product competitiveness are consider.

Опис

Бібліографічний опис

Кунділовська Т.А. Дослідження конкурентоспроможності концентрованих яблучних соків та нектарів виробництва ЗАТ ВО «Одеський консервний завод» / Т. А. Кунділовська, І. С. Кулік //Науковий вісник. Одеський державний економічний університет. Всеукраїнська асоціація молодих науковців. – Науки: економіка, політологія, історія. – 2009. – № 20 (98). – С. 19–27.

Підтвердження

Огляд

Доповнено

Посилаються