Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/222
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кунділовська, Т.А. | - |
dc.contributor.author | Кундиловская, Т.А. | - |
dc.contributor.author | Kundilovskaya, T. | - |
dc.date.accessioned | 2013-02-12T10:13:03Z | - |
dc.date.available | 2013-02-12T10:13:03Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Кунділовська Т.А. Дослідження конкурентоспроможності концентрованих яблучних соків та нектарів виробництва ЗАТ ВО «Одеський консервний завод» / Т. А. Кунділовська, І. С. Кулік //Науковий вісник. Одеський державний економічний університет. Всеукраїнська асоціація молодих науковців. – Науки: економіка, політологія, історія. – 2009. – № 20 (98). – С. 19–27. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/222 | - |
dc.description.abstract | В статті розглянуто органолептичні властивості яблучних соків та нектарів, які є чинниками конкурентоспроможності продуктів. | ru_RU |
dc.description.abstract | В статье рассмотрены органолептические свойства яблочных соков и нектаров, которые формируют конкурентоспособность продуктов. | - |
dc.description.abstract | In the article the organoleptic properties of apple juice and nectar, which form the product competitiveness are consider. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.publisher | Одеський державний економічний університет | ru_RU |
dc.subject | конкурентоспроможність | ru_RU |
dc.subject | яблучний нектар | ru_RU |
dc.subject | профілограма | ru_RU |
dc.subject | смаковитість | ru_RU |
dc.subject | конкурентоспособность | ru_RU |
dc.subject | яблочный нектар | ru_RU |
dc.subject | профилограмма | ru_RU |
dc.subject | вкусность | ru_RU |
dc.subject | сompetitiveness | ru_RU |
dc.subject | apple nectar | ru_RU |
dc.subject | profilogram | ru_RU |
dc.subject | goodies | ru_RU |
dc.title | Дослідження конкурентоспроможності концентрованих яблучних соків та нектарів виробництва ЗАТ ВО «Одеський консервний завод» | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дослідження конкурентоспроможності концентрованих.pdf | 134,55 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.