Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/222
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКунділовська, Т.А.-
dc.contributor.authorКундиловская, Т.А.-
dc.contributor.authorKundilovskaya, T.-
dc.date.accessioned2013-02-12T10:13:03Z-
dc.date.available2013-02-12T10:13:03Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationКунділовська Т.А. Дослідження конкурентоспроможності концентрованих яблучних соків та нектарів виробництва ЗАТ ВО «Одеський консервний завод» / Т. А. Кунділовська, І. С. Кулік //Науковий вісник. Одеський державний економічний університет. Всеукраїнська асоціація молодих науковців. – Науки: економіка, політологія, історія. – 2009. – № 20 (98). – С. 19–27.ru_RU
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/222-
dc.description.abstractВ статті розглянуто органолептичні властивості яблучних соків та нектарів, які є чинниками конкурентоспроможності продуктів.ru_RU
dc.description.abstractВ статье рассмотрены органолептические свойства яблочных соков и нектаров, которые формируют конкурентоспособность продуктов.-
dc.description.abstractIn the article the organoleptic properties of apple juice and nectar, which form the product competitiveness are consider.-
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherОдеський державний економічний університетru_RU
dc.subjectконкурентоспроможністьru_RU
dc.subjectяблучний нектарru_RU
dc.subjectпрофілограмаru_RU
dc.subjectсмаковитістьru_RU
dc.subjectконкурентоспособностьru_RU
dc.subjectяблочный нектарru_RU
dc.subjectпрофилограммаru_RU
dc.subjectвкусностьru_RU
dc.subjectсompetitivenessru_RU
dc.subjectapple nectarru_RU
dc.subjectprofilogramru_RU
dc.subjectgoodiesru_RU
dc.titleДослідження конкурентоспроможності концентрованих яблучних соків та нектарів виробництва ЗАТ ВО «Одеський консервний завод»ru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дослідження конкурентоспроможності концентрованих.pdf134,55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.