Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/224
Назва: | Оптимізація вимог щодо регулювання якості кави натуральної розчинної |
Автори: | Кунділовська, Т.А. Кундиловская, Т.А. Kundilovskaya, T. |
Бібліографічний опис: | Кунділовська Т. А. Оптимізація вимог щодо регулювання якості кави натуральної розчинної / Т. А. Кунділовська // Товарознавство і торгівля в умовах глобалізації економіки: проблеми та досвід : матер. Міжнар. наук.-практ. конф. / м-во освіти і науки, молоді та спроту України; ДонНУЕТ. – Донецьк: ДонНУЕТ, 2011. – С. 108-110. |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського |
Ключові слова: | кава натуральна розчинна показники споживчої цінності кофе натуральный растворимый показатели потребительской ценности natural instant coffee indicators of consumer values |
Короткий огляд (реферат): | Розроблено пропозиції щодо оптимізації вимог, встановлених стандартом для фізико-хімічних показників якості кави натуральної розчинної. Разработаны предложения относительно оптимизации требований, установленных стандартом для физико-химических показателей качества кофе натурального растворимого. The suggestions on the streamlining of the requirements established standard for the physical and chemical quality natural instant coffee. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/224 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Оптимізація вимог щодо регулювання якості кави натуральної розчинної.pdf | 75,49 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.