Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/224
Назва: Оптимізація вимог щодо регулювання якості кави натуральної розчинної
Автори: Кунділовська, Т.А.
Кундиловская, Т.А.
Kundilovskaya, T.
Бібліографічний опис: Кунділовська Т. А. Оптимізація вимог щодо регулювання якості кави натуральної розчинної / Т. А. Кунділовська // Товарознавство і торгівля в умовах глобалізації економіки: проблеми та досвід : матер. Міжнар. наук.-практ. конф. / м-во освіти і науки, молоді та спроту України; ДонНУЕТ. – Донецьк: ДонНУЕТ, 2011. – С. 108-110.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського
Ключові слова: кава натуральна розчинна
показники споживчої цінності
кофе натуральный растворимый
показатели потребительской ценности
natural instant coffee
indicators of consumer values
Короткий огляд (реферат): Розроблено пропозиції щодо оптимізації вимог, встановлених стандартом для фізико-хімічних показників якості кави натуральної розчинної.
Разработаны предложения относительно оптимизации требований, установленных стандартом для физико-химических показателей качества кофе натурального растворимого.
The suggestions on the streamlining of the requirements established standard for the physical and chemical quality natural instant coffee.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/224
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.