Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/224
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКунділовська, Т.А.-
dc.contributor.authorКундиловская, Т.А.-
dc.contributor.authorKundilovskaya, T.-
dc.date.accessioned2013-02-12T12:24:10Z-
dc.date.available2013-02-12T12:24:10Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationКунділовська Т. А. Оптимізація вимог щодо регулювання якості кави натуральної розчинної / Т. А. Кунділовська // Товарознавство і торгівля в умовах глобалізації економіки: проблеми та досвід : матер. Міжнар. наук.-практ. конф. / м-во освіти і науки, молоді та спроту України; ДонНУЕТ. – Донецьк: ДонНУЕТ, 2011. – С. 108-110.ru_RU
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/224-
dc.description.abstractРозроблено пропозиції щодо оптимізації вимог, встановлених стандартом для фізико-хімічних показників якості кави натуральної розчинної.ru_RU
dc.description.abstractРазработаны предложения относительно оптимизации требований, установленных стандартом для физико-химических показателей качества кофе натурального растворимого.-
dc.description.abstractThe suggestions on the streamlining of the requirements established standard for the physical and chemical quality natural instant coffee.-
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherДонецький національний університет економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановськогоru_RU
dc.subjectкава натуральна розчиннаru_RU
dc.subjectпоказники споживчої цінностіru_RU
dc.subjectкофе натуральный растворимыйru_RU
dc.subjectпоказатели потребительской ценностиru_RU
dc.subjectnatural instant coffeeru_RU
dc.subjectindicators of consumer valuesru_RU
dc.titleОптимізація вимог щодо регулювання якості кави натуральної розчинноїru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.