Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/224
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кунділовська, Т.А. | - |
dc.contributor.author | Кундиловская, Т.А. | - |
dc.contributor.author | Kundilovskaya, T. | - |
dc.date.accessioned | 2013-02-12T12:24:10Z | - |
dc.date.available | 2013-02-12T12:24:10Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Кунділовська Т. А. Оптимізація вимог щодо регулювання якості кави натуральної розчинної / Т. А. Кунділовська // Товарознавство і торгівля в умовах глобалізації економіки: проблеми та досвід : матер. Міжнар. наук.-практ. конф. / м-во освіти і науки, молоді та спроту України; ДонНУЕТ. – Донецьк: ДонНУЕТ, 2011. – С. 108-110. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/224 | - |
dc.description.abstract | Розроблено пропозиції щодо оптимізації вимог, встановлених стандартом для фізико-хімічних показників якості кави натуральної розчинної. | ru_RU |
dc.description.abstract | Разработаны предложения относительно оптимизации требований, установленных стандартом для физико-химических показателей качества кофе натурального растворимого. | - |
dc.description.abstract | The suggestions on the streamlining of the requirements established standard for the physical and chemical quality natural instant coffee. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.publisher | Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського | ru_RU |
dc.subject | кава натуральна розчинна | ru_RU |
dc.subject | показники споживчої цінності | ru_RU |
dc.subject | кофе натуральный растворимый | ru_RU |
dc.subject | показатели потребительской ценности | ru_RU |
dc.subject | natural instant coffee | ru_RU |
dc.subject | indicators of consumer values | ru_RU |
dc.title | Оптимізація вимог щодо регулювання якості кави натуральної розчинної | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Оптимізація вимог щодо регулювання якості кави натуральної розчинної.pdf | 75,49 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.