Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/225
Назва: Інноваційні підходи до оцінювання кави натуральної розчинної
Автори: Кунділовська, Т.А.
Кундиловская, Т.А.
Kundilovskaya, T.
Бібліографічний опис: Кунділовська Т. А. Інноваційні підходи до оцінювання кави натуральної розчинної / Т. А. Кунділовська // Товарознавство та інновації: збірник наукових праць. - Донецьк: ДонНУЕТ, 2011. - Вип. 3. - С. 249–260.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Ключові слова: розчинна кава
сенсорний аналіз
якісні характеристики
балова шкала
растворимый кофе
сенсорный анализ
качественные характеристики
балловая шкала
instant coffee
sensory analysis
qualitative characteristics
scale mark
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто сучасний стан нормативної документації, що регламентує якість кави натуральної розчинної та перспективи її подальшого вдосконалення. Розроблено методику балової оцінки якості розчинної кави. Оцінено стосовно якості розчинну каву популярних торгових марок. Наведено рекомендації щодо практичного використання результатів наукових досліджень.
В статье рассмотрено современное состояние нормативной документации, регламентирующей качество кофе натурального растворимого и перспективы ее дальнейшего усовершенствования. Разработали методику балловой оценки качества растворимого кофе. Оценили качество растворимого кофе популярных торговых марок. Предложили рекомендации практического использования результатов научных исследований.
The article considers the current state of the regulatory documents governing natural instant coffee quality and the prospects for its further development. Developed a method for assessing the quality of mark scale of instant coffee. Evaluated the quality of instant coffee popular brands. Recommendations offered practical use of research results.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/225
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Інноваційні підходи до оцінювання кави натуральної розчинної.pdf164,19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.