Розробка алгоритму проведення ідентифікаційної експертизи продовольчих товарів

Анотація

Запропоновано алгоритм процедур, які необхідно проводити з метою ідентифікації харчових продуктів для встановлення фальсифікації.
Предложен алгоритм процедур, которые не обходимо проводить для идентификации пищевых продуктов с целью установления фальсификации.
The algorithm of procedures that are not necessary to carry out identification of food in order to establish fraud.

Опис

Бібліографічний опис

Кунділовська Т. А. Розробка алгоритму проведення ідентифікаційної експертизи продовольчих товарів / Т. А. Кунділовська, О. В. Кобзар // Науковий вісник. Одеський державний економічний університет. Всеукраїнська асоціація молодих науковців. – Науки: економіка, політологія, історія. – 2010.- Вип. 22 (123). - С. 188-194.

Підтвердження

Огляд

Доповнено

Посилаються