Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/226
Назва: Розробка алгоритму проведення ідентифікаційної експертизи продовольчих товарів
Автори: Кунділовська, Т.А.
Кундиловская, Т.А.
Kundilovskaya, T.
Бібліографічний опис: Кунділовська Т. А. Розробка алгоритму проведення ідентифікаційної експертизи продовольчих товарів / Т. А. Кунділовська, О. В. Кобзар // Науковий вісник. Одеський державний економічний університет. Всеукраїнська асоціація молодих науковців. – Науки: економіка, політологія, історія. – 2010.- Вип. 22 (123). - С. 188-194.
Дата публікації: 2010
Видавництво: ОДЕУ
Ключові слова: ідентифікаційна експертиза
фальсифікація
идентификационная экспертиза
фальсификация
identification expertise
falsification
Короткий огляд (реферат): Запропоновано алгоритм процедур, які необхідно проводити з метою ідентифікації харчових продуктів для встановлення фальсифікації.
Предложен алгоритм процедур, которые не обходимо проводить для идентификации пищевых продуктов с целью установления фальсификации.
The algorithm of procedures that are not necessary to carry out identification of food in order to establish fraud.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/226
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.