Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/226
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кунділовська, Т.А. | - |
dc.contributor.author | Кундиловская, Т.А. | - |
dc.contributor.author | Kundilovskaya, T. | - |
dc.date.accessioned | 2013-02-12T13:20:27Z | - |
dc.date.available | 2013-02-12T13:20:27Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Кунділовська Т. А. Розробка алгоритму проведення ідентифікаційної експертизи продовольчих товарів / Т. А. Кунділовська, О. В. Кобзар // Науковий вісник. Одеський державний економічний університет. Всеукраїнська асоціація молодих науковців. – Науки: економіка, політологія, історія. – 2010.- Вип. 22 (123). - С. 188-194. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/226 | - |
dc.description.abstract | Запропоновано алгоритм процедур, які необхідно проводити з метою ідентифікації харчових продуктів для встановлення фальсифікації. | ru_RU |
dc.description.abstract | Предложен алгоритм процедур, которые не обходимо проводить для идентификации пищевых продуктов с целью установления фальсификации. | - |
dc.description.abstract | The algorithm of procedures that are not necessary to carry out identification of food in order to establish fraud. | - |
dc.language.iso | uk | ru_RU |
dc.publisher | ОДЕУ | ru_RU |
dc.subject | ідентифікаційна експертиза | ru_RU |
dc.subject | фальсифікація | ru_RU |
dc.subject | идентификационная экспертиза | ru_RU |
dc.subject | фальсификация | ru_RU |
dc.subject | identification expertise | ru_RU |
dc.subject | falsification | ru_RU |
dc.title | Розробка алгоритму проведення ідентифікаційної експертизи продовольчих товарів | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
РОЗРОБКА АЛГОРИТМУ ПРОВЕДЕННЯ ІДЕНТИФІКАЦІЙНОЇ ЕКСПЕРТИЗИ ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ.pdf | 134,18 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.