Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/226
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКунділовська, Т.А.-
dc.contributor.authorКундиловская, Т.А.-
dc.contributor.authorKundilovskaya, T.-
dc.date.accessioned2013-02-12T13:20:27Z-
dc.date.available2013-02-12T13:20:27Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationКунділовська Т. А. Розробка алгоритму проведення ідентифікаційної експертизи продовольчих товарів / Т. А. Кунділовська, О. В. Кобзар // Науковий вісник. Одеський державний економічний університет. Всеукраїнська асоціація молодих науковців. – Науки: економіка, політологія, історія. – 2010.- Вип. 22 (123). - С. 188-194.ru_RU
dc.identifier.urihttp://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/226-
dc.description.abstractЗапропоновано алгоритм процедур, які необхідно проводити з метою ідентифікації харчових продуктів для встановлення фальсифікації.ru_RU
dc.description.abstractПредложен алгоритм процедур, которые не обходимо проводить для идентификации пищевых продуктов с целью установления фальсификации.-
dc.description.abstractThe algorithm of procedures that are not necessary to carry out identification of food in order to establish fraud.-
dc.language.isoukru_RU
dc.publisherОДЕУru_RU
dc.subjectідентифікаційна експертизаru_RU
dc.subjectфальсифікаціяru_RU
dc.subjectидентификационная экспертизаru_RU
dc.subjectфальсификацияru_RU
dc.subjectidentification expertiseru_RU
dc.subjectfalsificationru_RU
dc.titleРозробка алгоритму проведення ідентифікаційної експертизи продовольчих товарівru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.