Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/227
Назва: Розробка ефективної методики сенсорної оцінки кави натуральної розчинної
Автори: Кунділовська, Т.А.
Кундиловская, Т.А.
Kundilovskaya, T.
Бібліографічний опис: Кунділовська Т. А. Розробка ефективної методики сенсорної оцінки кави натуральної розчинної/ Т. А. Кунділовська, К. В. Коцієвська // Збірник наукових праць ОНАХТ. – Одеса: ОНАХТ, 2010. – Вип. 38. - Т. 2. – С. 453–459.
Дата публікації: 2010
Видавництво: ОНАХТ
Ключові слова: кава
органолептична оцінка
балова шкала
кофе
органолептическая оценка
балловая шкала
сoffee
organoleptic evaluation
mark scale
Короткий огляд (реферат): Робота містить аналіз документації щодо сенсорної оцінки кави натуральної розчинної, пропозиції стосовно вдосконалення методики такої оцінки. Розроблено п’ятибалову шкалу оцінки якості кави. Наведені приклади використання розробленої методики.
Работа содержит анализ документации относительно сенсорной оценки кофе натурального растворимого, предложения по усовершенствованию методики такой оценки. Разработали 5-ти балльную шкалу оценки качества кофе. Привели примеры использования разработанной методики.
The work contains examination of documentation about coffee sensory analysis and suggestions of its improvement. Numbers scale of analysis has been developed. There are examples of developed methodology usage.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/227
ISSN: 2073–8730
Розташовується у зібраннях:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.