Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/227
Title: Розробка ефективної методики сенсорної оцінки кави натуральної розчинної
Authors: Кунділовська, Т.А.
Кундиловская, Т.А.
Kundilovskaya, T.
Citation: Кунділовська Т. А. Розробка ефективної методики сенсорної оцінки кави натуральної розчинної/ Т. А. Кунділовська, К. В. Коцієвська // Збірник наукових праць ОНАХТ. – Одеса: ОНАХТ, 2010. – Вип. 38. - Т. 2. – С. 453–459.
Issue Date: 2010
Publisher: ОНАХТ
Keywords: кава
органолептична оцінка
балова шкала
кофе
органолептическая оценка
балловая шкала
сoffee
organoleptic evaluation
mark scale
Abstract: Робота містить аналіз документації щодо сенсорної оцінки кави натуральної розчинної, пропозиції стосовно вдосконалення методики такої оцінки. Розроблено п’ятибалову шкалу оцінки якості кави. Наведені приклади використання розробленої методики.
Работа содержит анализ документации относительно сенсорной оценки кофе натурального растворимого, предложения по усовершенствованию методики такой оценки. Разработали 5-ти балльную шкалу оценки качества кофе. Привели примеры использования разработанной методики.
The work contains examination of documentation about coffee sensory analysis and suggestions of its improvement. Numbers scale of analysis has been developed. There are examples of developed methodology usage.
URI: http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/227
ISSN: 2073–8730
Appears in Collections:Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.